... všetko o BMW ...
jararak napísal:
ptz napísal:BMW540iA - suhlasim, ze 540i s lpg je najlepsia volba.. ALE nesuhlasil by som s tym, ze dynamikou sa jej ziadna ina varianta E39 nevyrovna. taka nacipovana 530 d vie urcite silnejsie zatlacit (naraz) do sedacky ako 540i, a to so spotrebou 8 l nafty
cigi44 napísal:530i a 8l....tak asi nie, tomu ani sam neveris
mam asi tri tyzdne 330ci, co je lahsie auto ako patka, a ked sa neblaznim dam 9l. Ale ta jazda je velmi nezazivna, deduskovska, to auto si to ani nezasluzi.
Priemer aj santenie, aj rychle starty, aj okresky....12l
BMW540iA napísal:. . . . . . . . . . .
ptz napísal:BMW540iA - suhlasim, ze 540i s lpg je najlepsia volba.. ALE nesuhlasil by som s tym, ze dynamikou sa jej ziadna ina varianta E39 nevyrovna. taka nacipovana 530 d vie urcite silnejsie zatlacit (naraz) do sedacky ako 540i, a to so spotrebou 8 l nafty
airbrushdoc napísal:Zdravim, som tu medzi vami v podstate novy, kupil som si E39 530D 142kW dovezenu z DE (som stihol prihlasit :) za normalnu cenu) Ked som kupoval priemer bol 13l/100km co sa mi zdalo enormne, ale po chvilke jazdenia som zistil ze to zere v priemere 6.5l/100km, to len clovek ktory doniesol auto mu asi nakladal s toho nemecka co sa dalo, vravel ze isiel 220km/h. Ja jazdim normalne a celkom dost v meste aj mimo, hodnota sa ustalila na 6.5 a stoji. Na motor 3 litre viac nez slusne, ale motor nieje dobity, tz vizualne je v stave ze sa z neho da jest, a ked som ho skusal pred kupou, po nastartovani som mal pocit ze to je benzin, isiel podozrivo ticho na dizlak.
Inak oco na tom spravil spotrebu 5.5l ale isiel dedkovou jazdou :), ja tomu aj prikurim sem tam
efrankie napísal:Proč??? Proč mi to všichni děláte a předhazujete mi V8? Já se přišel poradit o spotřebě 530i a tady i na CZ BMW klubu mi všichni říkají ať jdu do 540i... Achjo, já chci V8!!!Nutně jí potřebuju!!!