... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

shárky
Autor témy
Auto: Nemám :/
Kraj: Banskobystrický

e36 - kúpa

Utorok, 2. Októbra 2012, 17:32

Zdravím, chcem kúpiť auto určite to bude nejaká 325i alebo 328i ktorú by ste odporučili ako motoricki. Spotreba a servis okolo toho neriešme autíčku by som chcel dat potom všetko čo bude potrebovať vymeniť. Nemám moc velký rozpočet, a ako kukám tu vaše príbehy stále nechápem že ako niekto môže mať doma m3, e30 v8 +ešte niečo kua hoši to kde pracujete ? mechanik ? ved tolko sa nedá zarobit asi aby som si kupil tolko áut. To by ma zaujímalo heh.

Každopádne ak by niekto vedel o nejakej peknej e36 tak píšte.

Užívateľov profilový obrázok
vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Re: e36 - kúpa

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 14:29

Nepozeráš na spotrebu a servis tak jedine a jedine 328 :wink:
A neunáhli kúpu lebo môžeš kúpiť pekné auto so zlým motorom alebo naopak.A samozrejme je lepšie kúpiť auto tunak z klubu ktoré vieš čo dostalo a čo je vymenené ako nejaké z bazáru 2tis a natlačíš do toho ďalšie tisícky a + tvoje nervy,robota čas bez auta zháňanie dielov a nakoniec ťa to bude stáť viac ako spravené auto.
Radím ti prečítať si :
bmw-nakupna-poradna/nez-vyrazim-kupit-svoje-prve-bawo-e36-bmwklub-cz-t352.html
Obrázok

shárky
Autor témy

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 20:22

no rozmíšlal som ešte nad kupou e36 m3 s peniazmi by mi pomohol otec ale otázka .

Oplatí sa ešte kupovat e36 m3 ? Auto by som chcel použit aj tak že niekedy na okruh zájst a tak. Auto by sa používalo len cez výkendi a tak :) .

vreco

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 22:08

Tak ked mas financie tak urcite m3 ci e36 alebo e46 ale tie 46ky sa pohybuju v nasobkoch ceny e36ale kazda minca ma dve strany takze aj e36 v dobrom nevylietanom stave ma velku hodnotu :) ale ked naskriabes peniaze na schopnu e36 m3 a budes nat na jej servis a vsetko co potrebuje tak sa ti odvdaci svojimi schpnostami auta ktore bolo prve co prekrocilo 100koni na litrovy objem :) ak ti fonancie dovolia a sa vies postarat o auto ktore budr mat minimalne 14rokov tak do toho chod. a urcite do 3.2ky :P
Obrázok

shárky
Autor témy

Piatok, 5. Októbra 2012, 07:42

no asi pojdem do m3 ale len do e36 na e46 zatial nenaškrabem :) to bude len dalši sen :)

čo sa týka e36 m3 som nesedel a nemal som sa možnost previest chodí to dobre ? nemá sa problém poobhánat nejakými inými autami ?
predsa je to staršie auto, ked sa kupi auto tak ho hned dam do technického stavu čo bude potrebovat :)

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Piatok, 5. Októbra 2012, 08:20

shárky napísal:
no asi pojdem do m3 ale len do e36 na e46 zatial nenaškrabem :) to bude len dalši sen :)

čo sa týka e36 m3 som nesedel a nemal som sa možnost previest chodí to dobre ? nemá sa problém poobhánat nejakými inými autami ?
predsa je to staršie auto, ked sa kupi auto tak ho hned dam do technického stavu čo bude potrebovat :)

chalan dobre o tom popremyslaj, M3 nieje auto ktoremu staci vymenit olej a nejaky ten cap, mtotry su stavane na urcitu porciu KM, vsetko co vydrzia nad ich konstrukcny limit je len plus. Radsej popozeraj po peknej 36ke s R6, B25, alebo B28 vedia ponahanat skoro vsetko okolo, alebo za cenu starsej M3 36 mas uz aj E46 330i a to uz je slusna porcia ponikov, top motor, povacsinou aj vybava a spotreba ani nehovorim...
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 5. Októbra 2012, 18:26

shárky napísal:

...či to chodi dobre? Ak ti mam pravdu povedať tak kktsky dobre!!! Pre mňa lepšie ako e46 M3 hl. je nebezpečnejšie a tym teda aj zabavnejšie :twisted: ...Spytaj sa trebars mellissima ako čerstveho majitela e36 M3 ako je snou spokojny...Samozrejme naklady na servis budu vyššie ako u bežneho 6valcu hl ak to mal predtym volaky chuj čo sa len vozil a ledva menil olej...Každopadne neolutuješ prudko navykove auto!!!!

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 5. Októbra 2012, 20:08

... hmm, kupit si krasny e36, dat ju doporiadku a potom s nou jazdit len cez vikendy ?
Aky je na to dovod ?
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

vreco

Sobota, 6. Októbra 2012, 00:14

Taký istý prečo ludia reštaurujú a opravujú xy iných áut. a poton daily car majú škodu z 91'. je to vášeň a posadnutosť autom dať do neho všetko čo máš a tešiť sa.
Obrázok

rebel

Sobota, 6. Októbra 2012, 00:23

... vasen je na nom aj jazdit, teda ho vyuzivat na to, na co bolo vyrobene. Nie doma ho lestit v garazi a potom dva krat do mesiaca zatrubit na nejake cice a inak chodit peso do lidla na akciove rohliky :) to nie je vasen ale lakomost, bo niektori aj ked si kupia dobru vec, su natolko lakomi, ze im ich ta lakomost nedovoli ju vyuzivat, vsak co keby sa opotrebovala ta vec :D A tak ziju ako potkani, natrasaju sa v skodovke a doma v garazi susia bawo a pri pive v krcme mudruju, no jo.
Jebal ich pes, nech trpia ked setria na sebe

vreco

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 00:46

Tak ja si ozaj neviem predstaviť aby som jazdil na 14ročnom aute ktoré sa pomaly stáva raritou každý deň.Ale to je vec vkusu,pre mňa je to už kus histórie a čím viac sa ich zachová v perfektnom stave tak tým viac budem rád. A kľudne by som celý týždeň jazdil 5km do roboty na škodovke a cez víkend si to prášil na M3ke,kopec ľudí to tak robí a nemyslím si,že by boli lakomý proste si tu vec vážia a vedia o jej hodnote,na obyčajné dratie sú iné "pracovné" autá.
Obrázok

rebel

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 01:31

... no vsak ich sracky, nech sa deru v com chcu a setria si dobre veci na buduci zivot :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných