... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
vreco
Autor témy
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Búchanie v riadení.

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 13:38

Takže mám taký problém keď prechádzam cez väčšie priečne nerovnosti ktorých je viac za sebou ozýva sa mi od volantu také túpe buchotanie a na pocit je to ako keby bola vôľa v riadení tj - volant rovno a hádzalo mi s kolesami pravo-ľavo (ešte natočím video). JE to taký hnusný zvuky spoza volantu.

Second probľém. Keď predné koleso na pravej strane vojde do dákeho válova alebo takej oblej diery tak počuť od kolesa také jemné puknutie,mám dojem že to robí aj keď náhle za jazdy na rovnej ceste točím volantom ľavo-pravo. pozeral som vôle a jediné čo sa mi zadlo chytené bola tyčka riadenia ktorá búchala takým kovovým zvukom keď som po nej dobre buchol. takže predpokladám že môžem meniť čapy riadenia a axiálne tiahla. ale nechcem sa bezhlavo púšťať do toho.

A tretí problém.(taktiež ten zvuk natočím) Na volnobehu,IBA na volnobehu mi niečo klepe od spodku motora pri prevodovke,nad 1tis to asi prehluší motor lebo už to nieje počuť a ani za jazdy okolo zvodidiel alebo steny. Pri otvorenej kapote sa zvuk nezmení ani nepridá na dB. Viac je počuteľný od šoférovej strany menej od spolujazdca. Neviem či treba uchytenie motora vymeniť (kúpené,zajtra mením) alebo uchytenie prevodovky treba vymeniť(kúpené,vymením) alebo je to niečo iné a naráža niečo o seba-nemám jamu a moc sa mi pod naštartované auto nechce liesť :D
Ďakujem za všetky nápady :)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní