... všetko o BMW ...
dimensionone napísal:a doteraz ti pravidelne vypisuje upchytý filter? aby si to vedel potom porovnať.
ja do nádrže tiež lejem vif, no predtým sa to objavovalo.
uvidím ako sa to bude správať ďalej u mňa
dimensionone napísal:Dnes som prišiel na zaujímavú vec - je možné, že to, či je na diagnostike zobrazený upchatý filter je merané prietokom paliva. Dnes som zase našiel niekoľko chýb k upchatému filtru - vyzerá, že k chybe dochádza pri plnom pridaní plynu. Vtedy by mala byť spotreba okolo 140 litrov za hodinu. Ja som mal 131 litrov.
Ešte zistiť, kde je ten prietok meraný. A problém bude niekde medzi tým miestom a nádržou. Zatiaľ mi vychádza ten filter v nádrži.
MateX3 napísal:Protec ma zaujimavy marketing. VIF uz ani nemusi robit marketing. Protec neviem ale VIF neposluzi velmi na precistenie palivovej sustavy asi. Ten je dobry na osetrenie nafty aby lepsie mazala, nepenila a horela. Diskutuje sa aj o Retech fuel cleaner. Po prestudovani jeho technickeho listu zverejnil vyrobca obsah ktory je v celku zaujimavy, zaklad: petrolej+toulen+xylen a este nejake "surfactanty". V tomto mixe 300ml na 50l nadrze by to malo byt bezpecne (inak by to asi nepredavali). Dnes som kupil, nalial do cca 65l, a som zvedavy aky zazrak to urobi![]()
Pozor, na nete je mozno 1000 webov, ktore pisu o aditivovani nafty s acetonom (google: acetone and diesel), nerobte toaceton nie je produkt urceny do palivovej nadrze.