... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

seky_2611
Autor témy
Auto: BMW E36 2.5tdA
Kraj: Žilinský

nezamyká nádrž,po vypnuti kľuča sa mi všetko zresetuje

Utorok, 25. Septembra 2012, 06:17

Ahojte.Mam taky problem.NA aute nemam DO otvaram auto iba klucom.Od auta mam dva kluce,cierny a ten sivy(penazenkovy).So sivym otvorim auto aj nastartujem,ale nepasuje do kufra ani na zámok skrinky spolujazdca.A ten cierny, yasa takysto vsetko s nim otvorim ale nie soferove dvere,nechapem to.A hlavny problem je nádrž nezamyká ju vôbec.A treti problem po vytiahnuti kluca, mi zresetuje hodiny na tom paneli kde ukazuje teplotu a takysto aj nastavenia radia.Radio je neoreginalne znacka JVC.VIte mi prosim poradit ktorým smerom sa mam uberat?Hlavna je ta nadrz hlavn, zijem v stvti,kde je dost Turkov a je len otazka casu kedy to zistia :) inac auto je r.v 97 2.5tds model E36

seky_2611
Autor témy

Re: nezamyká nádrž,po vypnuti kľuča sa mi všetko zresetuje

Utorok, 25. Septembra 2012, 19:36

Problem vyrieseny, co sa tyka zresetovsnia, prehodil som cerveny kabel s cerveno zltym a ide to.A nadrz, dal som v kufri dolu tapacir a videl som, ako je ta tyčka, ktora ma zamykat nadrz ohnuta.Vyrovnal som ju a funguje to :D Ale stale ostava problem zamok na soferovej strane.Cez neho sa neda auto ani zamknut ani odomknut.Co s tym?

Užívateľov profilový obrázok
DonKorleon
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Septembra 2012, 20:29

presne taky isty problem z dveramy mam aj ja. Ale neak mi to nevadi ked mam DO. Ale ked zistis co s tym napis :-)

seky_2611
Autor témy

Streda, 26. Septembra 2012, 09:59

Hah lenze ja DO nemam a rozculuje ma to.Neviete mi niekto poradit?

Užívateľov profilový obrázok
lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti

Pondelok, 1. Októbra 2012, 23:06

ja som mal presne ten isty problem zo zamykaním - DO islo no klucom nešlo iba malokedy .. mal som odpojene toto tiahlo
Obrázok
tycka bola vypadnuta z diery no niekedy ten pliesok oprel o obluk a islo to odomknut / zamknut. opravit to je ale babracka je tam hrozne zly pristup odporucam celu klucku vybrat von a potom tycku pripojit a poriadne ju zatlacit kombinackami a nasledne vsetko poskladat ... ja som vtedy mal vymontovaný aj cely mechanizmus stahovania okna no aj tak som mal problem to poskladat s mojimi velkymi rukami :smile:
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní