Utorok, 14. Mája 2013, 07:17
Chlapi, presne to co sa tu pise, mam aj ja. Zistil niekto odvtedy co by to mohlo sposobovat? Mam model E39 z roku 1999. Menil som silentbloky motora, nepomohlo. Zacalo to robit 2 tyzdne po tom, co som dal repasovat palivove cerpadlo, lebo tieklo. Ale moze to byt nahoda. V Bavarii povedali ze moze byt zle nastavene, ale ked to pozerali, zistili, ze mam model, ktory ma cerpadlo, ktore sa neda nastavovat! Na druhu stranu by to vraj zle startovalo, a startuje nadherne. V januari som menil zhavice. Cistili mi vraj palivovy filter (aj ked je tam 2 mesiace novy), sitko na nadrzi - a jedne co mi je divne, ze dva dni to naozaj netriaslo.
Najviac to trasie ked idem dole strmym kopcom na volnobehu a pribrzdim, ale niekedy neni potrebne ani pribrzdit. Na rovine ak pribrzdim a roztrasie to, tak to prestane triast ked zastavim, ale dole kopcom to ostane triast aj ked zastavim a prestane az ked pridam plyn. Raz som stal trochu z kopca a dokazal som to nasimulovat aj ked som stal, ked som pridal moc a pustil plyn tak sa roztriasol a zrovna bol pri mne mechanik a jemu sa zdalo akoby to vtedy slo na menej valcov, ale ked pridal, uz to slo normalne a inokedy neni problem zo ziadnym valcom. Nechapem to. Da sa nejako pridat na zmesi, ze by trochu viac zralo, ale toto nerobilo? Lebo od repasu toho cerpadla to menej zerie (kedze tieklo, tak je to aj normalne, ale mne sa zda ze viac zralo aj predtym ked este netieklo). Zerie menej asi o 1L.