... všetko o BMW ...
 dopadlo to ako dopadlo. na to,že som mal vedla seba 2relatívne nové autá a tricku s novým lakom
  dopadlo to ako dopadlo. na to,že som mal vedla seba 2relatívne nové autá a tricku s novým lakom   ...podla mňa byť tam mohla aj michalova 46ka :) fuxxa som stretol oproti ked som išiel na letisko..už išiel domov :/
 ...podla mňa byť tam mohla aj michalova 46ka :) fuxxa som stretol oproti ked som išiel na letisko..už išiel domov :/  (btw, keď dám celolak, nabudúce a už vyhrám?
  (btw, keď dám celolak, nabudúce a už vyhrám?   
   )
 ) 
											 )  i ked Hemi ma tiež 535 velmi napratanú (a teraz tie brzdy z M5
 )  i ked Hemi ma tiež 535 velmi napratanú (a teraz tie brzdy z M5  ) nemal som čas pozerať auta do detailov pri takom počte a povinnostiach ale tiež som tam čakal fuxxo , michat, E9, kačo atd  Na štarte som videl vela krásnych aut, škoda že som si ich nestihol pozrieť detailnejšie
 ) nemal som čas pozerať auta do detailov pri takom počte a povinnostiach ale tiež som tam čakal fuxxo , michat, E9, kačo atd  Na štarte som videl vela krásnych aut, škoda že som si ich nestihol pozrieť detailnejšie no ja som kričal za tvoje auto..ale málo bolo
 no ja som kričal za tvoje auto..ale málo bolo   
  ale dobre bolo. spokojný som :)
  ale dobre bolo. spokojný som :) interiér je z M3ky, ktorá sa odlahčovala na závodné účely
  interiér je z M3ky, ktorá sa odlahčovala na závodné účely len te svetla ti neviem odpustit
 len te svetla ti neviem odpustit 

čo je so svetlami? myslíš,že by si to pýtalo niečo sériovejšie?
  čo je so svetlami? myslíš,že by si to pýtalo niečo sériovejšie?Mimo napísal:nie sériovejšie nie!:D čo je so svetlami? myslíš,že by si to pýtalo niečo sériovejšie?
 nechaj ich takto ako sú takto sú bomba hodí sa to tam
 nechaj ich takto ako sú takto sú bomba hodí sa to tam 

Avenger napísal:Najkrajsia 36len te svetla ti neviem odpustit