... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ferdy91 napísal:bjukemen:Ono je tam vola taka ze ked pootocim klukou no dam si golu na nu tak asi 1 az 2 cm s nou pohnem a potom az zabere vacka.Problem ako vravim byval taky ze na aute kolisali volnobezne otacky a nezdalo sa mi ze by to malo ten spravny tah aj ked som dal pedal na podlahu ziaden dym nic jeden znamy mi zas povedal ze ak tomu dam plny a ziaden dym nejde z vyfuku tak je predvstrek pravdepodobne motor pochybujem ze by nezadymel lebo ma akoze 297 tisic km podla stavu sudim aj viac.Tiekol riadiaci vstrek ten sa spravil a teraz zacalo cerpadlo.Predvstrek asi prenecham lukymu on je v tom profik a vie co robi za dobry peniaz :)

tak som rád že to je OK, servopumpa už nachystaná
 tak som rád že to je OK, servopumpa už nachystaná 

co sa tyka motora este to neni ono zalozil som cerpadlo jak tak naskocilo no ide mi vzduch do neho to poriesim cerpadlo uz je pretesnene ale nastartujem pridam plyn kus reaguje potom zdochne pravdepodobne koli vzduchu v nafte tah nema to co by malo mat takze cerpadlo povolit tie dve 12sroby a jednu 13cku a posunut celym cerpadlom smerom ku motoru? kedze predpokladam ze malo nafty dostava dal som tomu povecme na nejakych 4000ot a ziaden dym nic
 co sa tyka motora este to neni ono zalozil som cerpadlo jak tak naskocilo no ide mi vzduch do neho to poriesim cerpadlo uz je pretesnene ale nastartujem pridam plyn kus reaguje potom zdochne pravdepodobne koli vzduchu v nafte tah nema to co by malo mat takze cerpadlo povolit tie dve 12sroby a jednu 13cku a posunut celym cerpadlom smerom ku motoru? kedze predpokladam ze malo nafty dostava dal som tomu povecme na nejakych 4000ot a ziaden dym nic