mam problem, ze auto pri rychlejsiej jazde do pravej zatacky zahuci, do lavej nic. Neni to jak hluk od loziska alebo tak..pripada mi to ako keby sa nieco roztocilo.. Prejavuje sa to len pri rychlom prejazde pravotocivej zatacky, inak nic.
Tiež som takéto niečo riešil.Pozri aj zadné ložiská.Ten hluk sa prenáša po celom aute...
Nie to neni hluk jak z loziska ... niekde som raz nieco cital, ze daco take by mohol robit ventilator, co je v palubovke, nejakym sposobom..tak neviem ...
Akože by sa nejak v zákrute nakláňal? Nejak sa mi to moc nezdá,ale veď vypni klímu na totálku a prebehni nejakú zákrutu kde ti to zvykne hučať a uvidíš...
este ma zo srandy napadlo, mas vsetky tie plastove cudle do ktorych sa dava zdvihak? a su cele? niekde som cital ze ak chyba tak to vrci niekde v oblasti celneho skla.
bmwcoding.sk bmw maps 2026/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt secure-coding kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov