Streda, 19. Septembra 2012, 16:03
Je to vsetko krasne tie navody a fotky atd len mohol by prosim niektoo tu hodit nakres alebo schemu s rozmermy toho pripravku na nastavenie vacky ? este by ma zaujimalo co vsetko sa musi menit alebo ci bude postacovat len nastavenie .. nemam chut zas nieco este kupovat .. teraz som menil agregat co ma stalo pekne peniazky a pred dvoma mesiacmi musel ist navymenu chladic uz to aj s pracou stalo nieco cez 700 eur tak ma prosim poteste ze to ide aj bez kupovania dalsich veci .. motor slape neskutocne ... tah nadherny, spotreba skvela len na nizkych otackach citit ze trosilinku vynechava akoby a uz parkrat sa mi stalo ze pri preradeni do dvojky motor uplne zahaproval akoby som v takej 60ke zle preradil a vobec nepridaval aj ked plyn som mal stlaceni a po stlaceni spojky uz opat prridaval .. no a samozrejme ... trochu problem pri studenom starte a TOTALNY pri teplom ... starter toci a toci ako divy a motor ani neotoci az kym ho nenecham vychladnut .. uz som par krat vystaavil bateriu tak este to nesiem chalanovi spat nech nastavi tie rozvody len vravel ze musi si pozhanat tie pripravky co nehovoril s velkym nadsenim