Ta cierna kapota nie kazi to cele auto ked ma novy cerveny lak...btw ta zlta je urcena na nejaky pretek alebo len tak poupravovana?lebo jej strasne chyba m-packet...inak pekne obe hracky
na kapote je folia ale mal som v plane to skusit dat dole ale asi az ked sa auto schova na zimny spanok a ta zlta e36 jazdi preteky do vrchu a vykendove blaznenie
Bmw e36 323i coupe-akt Seat Leon Tdi 150ps-akt Bmw e36 320i coupe-Ex WV Golf IV1.8 turbo ex 2xHonda Prelude 2.0-16V-ex atd.
tak a dnes sa konecne popracovalo na impantacii brzd z bmw e46 330i kotuce aj platnicky su ATE este treba natriet papuce a bude to super.Brzby tam vliezly len tak tak 1 zavazie sa muselo prelepit ale uz je to ok a brzi to fakt super.
Prílohy
Bmw e36 323i coupe-akt Seat Leon Tdi 150ps-akt Bmw e36 320i coupe-Ex WV Golf IV1.8 turbo ex 2xHonda Prelude 2.0-16V-ex atd.
tak dnes celkom pekna nedela tak som vytiahol auto trocha vyvetrat a umyt a znova pod plachtu do garaze.Dufam ze nabuduci tyzden sa mi podari prehodit aj zadnu napravu z 328i prerobyt vyfuk a uz aj sanie z 325i by som mal mat a mozeme cakat na pekne pocasie
Prílohy
nema niekdo nahodou na predaj tesnenie na kufor
ked sa budu niekedy menit urcitie ATE vymenim za nieco dierovane ale to az za dlhsie nakolko tieto mali nabehane 2000km lebo to mam od znameho ale dozadu dam tiez nieco dobre nakolko ak mi to raz dovolia financie tak tam poj motor m3 ale to az ked dostavam chalupu