... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Touring mechanická roletka

Pondelok, 17. Septembra 2012, 14:30

Ahojte, idem sa opýtať či sa niekomu nezasekla mechanická roletka (odpájanie od sedačiek) na touringu a ako to vyriešil. Mám roletku aj s preďeľovacou sieťkou a nechce sa jej jedna strana rozpojiť. na jednej strane zmačknem na dol a dá sa vytiahnúť, ale druhá strana je ako keby zmačknutá a nie a nie nijakým spôsobom ju vytiahnuť. Skúšal som jej dohovárať jemne a aj násilím a stále nechápe čo od nej chcem :(.

Jao
Auto: BMW E39 525d
Kraj: Bratislavský

Re: Touring mechanická roletka

Pondelok, 17. Septembra 2012, 19:15

Skús roletku potlačiť v smere jazdy, ako keby si ju chcel zaklapnúť. Potom vyskúšaj znovu odpojenie.
BMW E39 525d touring exclusive

Užívateľov profilový obrázok
Srad96
Auto: 525TDs A Touring
Kraj: Košický

Pondelok, 17. Septembra 2012, 20:46

Mne sa to už tiež stalo. Tak ako písal JAO. Zatlačiť v smere jazdy a tak ju odistiť.
E39 525tds

dufusko
Auto: E39 Touring
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 17. Septembra 2012, 22:36

Ak máš tie tlačítka na odpojenie dolu , zober plochý šroubovák , podvihni na max. a roletku potlač ku oknu tak , že ostane hore. Potom zatlač tlačítko a tlač smerom dozadu ku kufru. Ak sa to odistí , tak to isté sprav na druhej strane.Je to spôsobené zlým rozostupom upínacích bodov voči roletke. To bol môj prípad.

chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Septembra 2012, 16:08

dufusko napísal:
Ak máš tie tlačítka na odpojenie dolu , zober plochý šroubovák , podvihni na max. a roletku potlač ku oknu tak , že ostane hore. Potom zatlač tlačítko a tlač smerom dozadu ku kufru. Ak sa to odistí , tak to isté sprav na druhej strane.Je to spôsobené zlým rozostupom upínacích bodov voči roletke. To bol môj prípad.

Detto u mňa. Jedna strana sa mi zasekla, istiaci gombík bol zatlačený a nedalo sa s ním pohnúť. Vyriešil to plochý šrobovák, zasunul som pod zámok, zatlačil na jazýček a poistka vyskočila.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných