Na zaklade viacerych dotazov dopnam este zopar info, co som sem predtym nenapisal.
1. Auto je z Talianska, Talian na nom jazdil v DE a potom ho tam predaval, tak som ho vzal. Kupovane cez bazar. Cize taliansky majitel, papiere su povodom talianske.
2. Ramena maju vymenene capy, oba Meyle HD, tlmice nove vpredu (cca. 1/2 roka) a vzadu (cca rok aj nieco) - vsetky SACHS. Vodna pumpa OK, menil som oba termostaty (origo). Tlak turba v norme, vstreky OK, zhavice nove (Champion), vycistene sanie aj EGR (zaslepene nie je lebo je elektronicke a vyhadzovalo by chybu). Klapky su zaslepene, zaslepky mam od swandesa. Remene su OK, teraz som menil hlavnu remenicu. Filtre a olej su menene, olej je Mobil 1 New Life 0W-40, meneny ca pred 9500km.
3. Navi je nemecka, anglicka a talianska, prioritne mam nemcinu.
4. Vyhrev sedaciek nie je (talianske auto). Vyhrev stoji dnes 60€ a da sa dorobit (robil to jeden znamy na E91, tak viem

)
5. Serviska je stara, ak si preveris v BMW, tak posledny zaznam maju z roku 2007 pri cca. 73000km, potom auto chodilo na servis asi mimo BMW. Faktury zo servisu nemam, kedze som predtym robil vo velkoobchode s autodielmi a jeden moj velmi dobry kamos je automechanik, tak sa to robi vsetko bez papiera. Nie je to nejaky amater, sam ma doma 2x E-Klasse, predtym C-Klasse, A8, A6 a podobne, cize z nemeckymi autami bohate skusenosti.