... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Martin46 napísal:no ja stym ziadny problem namam a ohnisko roby vzdialenost medzi vybojkou a sosovkou a ta je dana od vyroby cize nic triafyt nemusim lebo ja mam cely byxenon z tuarega predne sklo je len sklo cez ktore prechadza luc sklo luc netvori luc tvori pliesok medzi sosovkou a vybojkou.tak ohnisko moze byt problem, nikdy ho netrafis presne, oslnovat nemusi ale urcite nebude svietit rovnomerne, rovnako je riziko vseliakych "duchov" na ceste a obrysov, proste nehomogenne svetlo.
Rovnako aj ked vyhori vybojka D1S su strasne drahe, takze to preplatis mnohonasobne, myslim ze 4000sk kus stoji. A xenon nebude svietit vecne/
Daj tam prestavbu, napis mi SS, spravime cenu...skladom mam H7 aj H1
BA 540AZ - Ivan napísal:no ja stym ziadny problem namam a ohnisko roby vzdialenost medzi vybojkou a sosovkou a ta je dana od vyroby cize nic triafyt nemusim lebo ja mam cely byxenon z tuarega predne sklo je len sklo cez ktore prechadza luc sklo luc netvori luc tvori pliesok medzi sosovkou a vybojkou.Podotikam u svetiel so sosovkou.
Martin46 napísal:nechcem niekomu dohadzovať kšefty,chalani na XENONY tu mate mnaTak kupte nieco poriadne, nie ako slamec sa o***al na ceskych xenonoch. Tie moje mu frcia bez problemov, rovnako aj Nitrovi a mnohym dalsim. A cena... dohodneme sa, to musi stacit