... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Autor témy
Kraj: Košický

Čo hovoríte o tejto e39 525tds ???

Utorok, 11. Septembra 2012, 12:40

Zdravím,
nepozná niekto toto auto?
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-tds-id3660637.html

popis od majitela:takze to co je na nete ohladom auta je pravda, da sa povedat ze vela veci som si dal vymenit komplet podvozok predny vsetky ramena, vsetky brzdy+ rucna nove lanka, tyc riadenia, spojka je nova vsetky kladky a remene na klimu su menene, alternartor je repasovany, novy starter je tam, od stvrtku nove predne sklo dal som menit lebo boli tam 3 bodky... nove ohybne stierace, v juli som menil olej, zimne gumy zadne su komplet nove jazdilo sa na nic necela jedna sezona, predne vydrzia este jednu, potom ich bude treba menit, su na hlinikovych diskoch takze ziadne prezuvanie gum an disky... stresny nosic k tomu na zimu druhy naraznik+ kozenka proti kamienkom. na sedadlach su na miero site potahy koza+ latka v strede. radio s navi cd, mp3, tv, buetooth ten sem tam nejde trebalo by aktualizaciu softwaru zohnat. co je potrebne vediet teoreticky aut nemalo ziadnu vaznu nehodu len sa mi ho raz v zime podarilo otocit na strechu vyletel som z cesty bola poladovica a v preikope bola stena z hliny a ta ma otocila na strechu dopad bol makky na sneh, ako vidis na fotkach ani to nevidno kamarati mi to dobre spravili vyklepali... ziadne rezanie strechy, mam doma v sk aj foto z toho... co znamena ze auto bolo komplet striekane, dalsi avecicka je ze je tam mala netesnost motoru pri prevodovej retazi niekde, ale pocas vymenneho intervalu 15000 km som doteraz nepocitoval stratu oleja (bolo by dobre si to dat spravit aby ta na stk nejebali, zalezi podla technika), na aute su montovane xenony, dal som si spravit aj dialkovy xenon, teoreticky by nemal byt, doteraz ma nik zato nejebal. ku xenonom patria aj ostrekovace svetiel. auto malo aj predtym xenon stare bez tych kruzkov a ostrekovace tam neboli. bolo by potrebne natiahnut hadicky a napojit to na nadrzku, pouzita nadrzka cca 20€ na nete hadicky neviem. uz ked som ho ja kupoval tak svietila kontrolka erbagu ja som to neriesil, existuje na ebayi taka vecicka za 35€ co napojis pod sedadlom spolujazdca a kontrolka nesvieti..motor ma pri volnych otackach taky cudny pisklavy zvuk ked pridas zvouk je prec, fakt neviem z coho to je ani kamos mechanik nevedel, nieje to ziadna kladka tie boli vsetky v zime menen+ remene+ spanovak... takze to su take male - body co auto ma ( mala netesnost motora,svieti kontrolka erbagu,dialkovy xenon stk nepovoli pokial nemas tam znameho, ostrekovace svetiel, ze auto bolo na streche)... tak tolko okolo mojho auta, najdolezitejsie veci su spravene pisem ti aj cenu co ma to stalo (podvozok=17000CZK,brzdy=150€, tyc riadenia 900€, svetelny modul=400€,spojka=5000CZK, silenbloky ulozenia motora to neviem co ma to stalo, 2008 bol precisteny chladic a menen vstreky mam aj ucet robili to v KE v tempuse, folie na sklach maju certifikat, bocne prahy+ mracitko zadnej strechy tiez nemecky certifikat, sportovy narazdnik certifikat nema da sa zohnat cca 20€ cez net, doteraz nik nevyzadoval,olej meneny v juli, abs senzory menene, tycky stabilizatorov tiez, repas alternatoru 85€, kladky remene=45€ asi...) tak asi tolko ohladom mojho modreho blesku... .

oplatí sa do toho ísť? :-k

Arnold
Auto: E91 F48

Re: Čo hovoríte o tejto e39 525tds ???

Utorok, 11. Septembra 2012, 19:41

Za 3500 urcite nie. Uz len to ze pisti motor sa mi nepaci, TDs je velmi haklive na drahe opravy.

Simpson
Autor témy

Re: Čo hovoríte o tejto e39 525tds ???

Utorok, 11. Septembra 2012, 20:40

o auto sa zaujíma kamarát, ktorý nie je na klube, mne na tom aute vadí už len ten motor, nehovoriac o tom že bolo hodené cez strechu (fotky ako veľmi to rozbité bolo má poslať) + tie bixenony nezapisane v TP, ten tjuning paket... ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných