Nedeľa, 9. Septembra 2012, 11:15
Caf, viem co prezivas mam model 1996 natlacil som do neho 8000,-€ a stale nie je dost, ale predat to asi nie lebo kazdy pozera rok vyroby a nie stav a je to srdcovka. Podobny problem som mal aj ja a vymenili jedno rameno na oboch stranach
(pozri odkaz "http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/528i-M52/RHD/M/1996/november/browse/rear_axle/rear_axle_support_wheel_suspension/" ) diel č. 4 a prestalo to robiť, tiez mi to robilo v zakrutach alebo ked som sa prudko pohol niekedy pri cuvani to nerobilo skor ked som sa pohol dopredu. Avsak presli dva roky a znova pocujem buchot ale teraz to budu tie styri velke silenty co si menil aj ty, vedel by si mi poradit kde a kto by mi ich spolahlivo vymenil ??
Ja som menil vela veci na aute vsetky svetla za faceliftove, narazniky, motor, chladic, spojku SACHS, tyce riadenia, chladic, predne a zadne tlmice monroe reflex sport, vsetky ramena za FEBI, komplet brzdy, tesnenia motora, kadeake cidla uz mi chybaju len tie silenty a bude to vsetko okrem kasne a stale zapocujem nejaky buchot asi z tych silentov a tiez ma ide slak trafit a dorazi ma ked pride za mnou "neprispôsobivy obcan" a spyta sa ma "veduci nepredate auto za 4000,-€" no co mu poviem len sa pousmejem. Ked si do svojho auta natlacis prachy a paci sa ti a si s nim spokojny "este ten buchot vyriesis" a stane sa ti srdcovkou tak sa nad tym povznesies a vies v com sa vozis a v akom je to stave. Ja uz ani nikomu nehovorim aký je to rocnik lebo ludia su hlupi kazdeho zaujima rok a nie stav....
Takze porozmyslaj este nad tym dielom 4 a skus viaceri sme sa tu trapili s kadeakym buchotom ktory sme riesili aj rok ale napokon sa podarilo ale budes vediet ze auto bude tip top...a vies co je v nom nie ako pri kupe!!!
A kto mi bude vediet vymenit tie silenty budem vdacny....
dik