... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jokkke
Autor témy
Auto: E46 330xd,e63 645ci
Kraj: Žilinský

[e36 m3 ] chalani poznate tuto m3? co na to poviete?????

Piatok, 7. Septembra 2012, 13:56

Caute zavyslaci \:D/ \:D/ chcem sa spytat ci niekto pozna tento kabros? http://bmw-m3.autobazar.eu/30-id3207816.html
Co poviete na cenu stav tacho.... atd... ???Ty co mate e36 mozno budete vediet lepsie info diky moc.. :twisted:
Naposledy upravil/-a jokkke v Piatok, 7. Septembra 2012, 14:14, upravené celkom 1 krát.
BMW e63 645ci STANCE story coming soon MY STORY BMW 330xd CSL ®
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: [e36 m3 ] chalani poznate tuto m3? co na to poviete?????

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:01

..chod ju pozriet (hlavne s niekym, kto sa aspon trosku vyzna), z fotiek vyzera dobre a za tu cenu nemas co riesit. Treba sa odviezt, vyskusat tah ci je vanos OK a vsetky standardne veci okolo a mas pekne nacinie na ukoncenie leta
F11 525d
E70 35d

wino

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:06

Myslim ze si v zlej sekcii. Ale co sa tyka toho auta, riesilo sa to na ceskom klube. Zevraj je to haraburda, po buracke. Skus pozriet tam, nepamatam si to presne,,
Naposledy upravil/-a jokkke v Piatok, 7. Septembra 2012, 14:16, upravené celkom 2 krát.

jokkke
Autor témy

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:09

cretino napísal:
..chod ju pozriet (hlavne s niekym, kto sa aspon trosku vyzna), z fotiek vyzera dobre a za tu cenu nemas co riesit. Treba sa odviezt, vyskusat tah ci je vanos OK a vsetky standardne veci okolo a mas pekne nacinie na ukoncenie leta

No ja som momentalne v irsku ](*,) .... A chcem si zaobstarat M3 ked dojdem v novembri jebnut pod plachtu a nech caka na teplo ... pokukujem po nete a hladam daco idealne.... No nic moc som nenasiel ... Ohladom nejakeho mechanika urcite bude musiet ist niekto co ma taku m3 a vie o com je rec .. takze jedine bmwklub :-k
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html

cretino

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:14

wino napísal:
Myslim ze si v zlej sekcii. Ale co sa tyka toho auta, riesilo sa to na ceskom klube. Zevraj je to haraburda, po buracke. Skus pozriet tam, nepamatam si to presne,,

ok dik moc idem to omrknut

:mrgreen: nevyvraciam to, co si napisal, ale ja som moje Mko isiel nezaväzne pozriet po presne takych blbych reciach o naburanom a zle spravenom aute.. odchadzal som rozcarovany, vypil 2 konaky na premyslanie a volal dotycnemu, ze ju beriem.. takze tie reci mozu byt pravdive, ale takisto aj nie - pre to treba obetovat par € na cestu a ist to pozriet podla mna
F11 525d
E70 35d

cretino

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:18

jokkke napísal:

No ja som momentalne v irsku ](*,) .... A chcem si zaobstarat M3 ked dojdem v novembri jebnut pod plachtu a nech caka na teplo ... pokukujem po nete a hladam daco idealne.... No nic moc som nenasiel ... Ohladom nejakeho mechanika urcite bude musiet ist niekto co ma taku m3 a vie o com je rec .. takze jedine bmwklub :-k

ono je akosi maly tychto aut na predaj v dobrom stave, vo väcsine pripadov su chudata auta bez patricneho servisu (lebo nie je lacny) a ked sa nejaka pekna najde, tak treba pocitat s cenou prevysujucou 8000€..
inak neviem ci si zaregistroval novinku ohladne registracnej dane od oktobra, tento kusok ta po prihlaseni vyjde o cca 2500€ + cesta (ko, stk, emisna, prihlasovacia byrokracia,registracna dan!,...) viac.. potom sa uz treba obzerat na tunajsom trhu a zacat prehovarat tunajsich majitelov :)
F11 525d
E70 35d

wino

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:31

Jasne ze to nemusi byt zle auto:) treba tam proste ist a uvidis, jedna vec su reci a druha realita

jokkke
Autor témy

Piatok, 7. Septembra 2012, 14:44

cretino napísal:

ono je akosi maly tychto aut na predaj v dobrom stave, vo väcsine pripadov su chudata auta bez patricneho servisu (lebo nie je lacny) a ked sa nejaka pekna najde, tak treba pocitat s cenou prevysujucou 8000€..
inak neviem ci si zaregistroval novinku ohladne registracnej dane od oktobra, tento kusok ta po prihlaseni vyjde o cca 2500€ + cesta (ko, stk, emisna, prihlasovacia byrokracia,registracna dan!,...) viac.. potom sa uz treba obzerat na tunajsom trhu a zacat prehovarat tunajsich majitelov :)

No tak to urcite ty by si tiez nepredal svoju servisovanu pod cenu to by bola hlupost jedine ak by si potreboval fest peniaze..
Registracia dane to co ti na to mozem povedat ako vsetci ze im to jebe.Ja som momentalne v irsku platy su tu na uplne inej urovni a to co sa deje na slovensku tak nechapem ako rodiny mozu vyzit z sk platu mat sa este k tomu dobre.Vsetko islo hore.Uz je vsetko drahsjie ako tu v irsku.JEBE IM TO ](*,) ](*,) .A ohladom toho ze by som mal zaplatit 2500e kokotom.. ani nahodov auto sa pojde pekne krasne prihlasit do polska na znameho.. Pocul som ze uz aj akesi cipy chcu davat do aut no neviem o com je rec.. JEBNUTA VLADA

LiborM
Auto: Bmw M3 e36 3,0i
Kraj: Zahraničie

Piatok, 7. Septembra 2012, 15:25

BMW ///M3 e36 3,0i Green Hell
MB GL500
325i e30 M-techII
535i e34
911 997 Turbo Techart Gelb manual

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných