... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
EDUSO
Autor témy
Auto: BMW 540i Touring
Kraj: Banskobystrický

Centrál blbne

Streda, 5. Septembra 2012, 12:59

Chcel by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť. Asi pred rokom som menil baterku v kľúči , rok to fungovalo a teraz povedzme týždeň mi ide len odomkýnať a zamkýnať niejde vôbec a niekedy nejde ani odomkýnať ani zamkýnať baterka by mala byť O.K. Teraz už asi tri dni mi ide odomknúť. Ale zamkýnanie vôbec. Čo s tým ?

ketxup
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Re: Centrál blbne

Streda, 5. Septembra 2012, 13:03

EDUSO napísal:
Chcel by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť. Asi pred rokom som menil baterku v kľúči , rok to fungovalo a teraz povedzme týždeň mi ide len odomkýnať a zamkýnať niejde vôbec a niekedy nejde ani odomkýnať ani zamkýnať baterka by mala byť O.K. Teraz už asi tri dni mi ide odomknúť. Ale zamkýnanie vôbec. Čo s tým ?

skús spárovať či to nedostane rozum

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Streda, 5. Septembra 2012, 18:58

Mne robil nieč podobné klúč,keď som mal rozpadnuté tie gumené tlačítka.Vymenil som aje po probléme...
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

ketxup

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 07:05

ešte sa opýtam či máš kľúč v tvare diamantu, alebo ten starší ??? ak máš starší tak tuším že tam bola diodka (či ti bliká na zmačknutie tlačítiek). otváranie kufru ide v pohode??? máš aj druhý kľúč??? ako som už predtým písal - začal by som skúšať od najlacnejšieho (spárovanie), potom tie tlačítka gumové - (prípadne dať rovno pozrieť do kľúčovej služby - či niesu poškodené plôšky).

EDUSO
Autor témy

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 12:19

Takže kľúč je diamant , párovanie nepomohlo a stále mi ide len odomknúť a kufor nejde tiež odomknúť ide len odomknutie dverí . Zamknutie vôbec Asi mu je*e. Nemôže to byť na prd dáky ten modul centrálu ?

hakker
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 13:25

mne pre zmenu zena oprala ten kluc v pracke a teraz nejde vobec nastastie ze mam nahradny...budem ho musiet asi rozobrat i ked netusim ci to pomoze

EDUSO
Autor témy

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 14:57

Chyba odstránená , bol to zlý kľúč vymenil som baterku v rezervnom kľúči a po spárovaní funguje. Tak ďakujem za odpovede.

ketxup

Piatok, 7. Septembra 2012, 08:16

hakker napísal:
mne pre zmenu zena oprala ten kluc v pracke a teraz nejde vobec nastastie ze mam nahradny...budem ho musiet asi rozobrat i ked netusim ci to pomoze

myslím že by mohlo pomôcť - viem že napr. pri kľúči od opla sa pri pádoch stalo, že sa vo vnútri rozpojili kontakty. ak beriem do úvahy že asi tvoja žena neprala ručne, tak ten kľúč si toho dosť užil. ak máš diamant - tak by mal byť vodotesný, tam by som bral do úvahy skôr poškodenie nárazmi, ak ten starší, tak mohla ti tam voda narobiť šarapatu a súčasne aj tie nárazy

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní