velky cierny k/*-+ im do viete kam a ne dane buzeranti smradlavi nech sa pozru v akom stave mame cesty... ja im budem kazdorocne posielat fakturu za opravu podvozku a podobne.... debilny stat posrat ich!! jaj jak som sa ja zas nasral jak som to precital
Chalani, mna by zaujimalo ako to je s registraciou auta v zahranici - napriklad v polsku. Sam este nevlastnim bmw, ale chcel by som a rozhodne akejkolvek garniture jebem na prijebane poplatky a zakony. Kedze by som chcel e39 530i tak sa ma ich "vystrelky" dotykaju prakticky dost vo velkom. Preto moje otazky: Je mozne vlastnit auto, ktore je registrovane v zahranici? (Popripade je mozne tam auto prihlasit?) Co to obnasa? Je potrebne si menit trvaly pobyt alebo ako to funguje?
Ludia si hlupi a rozhodne nebudem cakat a riskovat, ze to platit bude a potom sa poserem. Radsej by som to uz riesil pre istotu dopredu.
silno dufam ze nasledujuca vlada vsetky tieto dane porusi.. ocividne ide tejto vlade o to aby sa slovakom co najtazsie zilo a nie vytvarat lepsie podmienky pre zivot. inak osobne pochybujem ze tamto prejde.
presne takato dan funguje uz davno v taliansku nehovoriac o tom ,ze konkretne v rime su este aj obmedzenia ktore dni ake auta mozu chodit koli emisiam
takato dan ma hovno vypovednu hodnotu o tom aky ma kto majetok. ked si za 20k kupim radsej nejaku poriadnu pouzitu masinu ako novu socialnu oktaviu,tak to je skorej o rozume ako o majetku
Kým sa nájde 45% voličov SMERu, bude tu stále len horšie Gratulujem Slovenskému národu, že je taký tupý Mne osobne je to fuk aká je daň. Akurát sa ešte viac prehĺby priepasť medzi tými čo na to majú a čo na to nemajú. Je to choré