... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Spring napísal:polnoc napísal:je to dost intenzivne, retaz by mala vydrzat podla vyrobcu cca 20000 as 30000kmale moznosti je tu vela olej ,vacka atd.
Fuckt to má vydržať 20-30000???? nie 200-300 000
Olda H napísal:Spring napísal:polnoc napísal:je to dost intenzivne, retaz by mala vydrzat podla vyrobcu cca 20000 as 30000kmale moznosti je tu vela olej ,vacka atd.
No retez je "bezudrzbova" zalezitost, ale co je vecne ? Fakt je, ze je treba to obcas vymenit, a nejenom retez. Retez, napinak, kola, voditka ...
Spring napísal:Olda H napísal:Spring napísal:polnoc napísal:je to dost intenzivne, retaz by mala vydrzat podla vyrobcu cca 20000 as 30000kmale moznosti je tu vela olej ,vacka atd.
No retez je "bezudrzbova" zalezitost, ale co je vecne ? Fakt je, ze je treba to obcas vymenit, a nejenom retez. Retez, napinak, kola, voditka ...
kedy myslíš , že to je treba robiť...má to nejaké poznávacie znamienka ?
wlado napísal:Takéto veci mi nerobí, len sa mi to zdá hlučné. Akurát, že nemám s čím porovnať. Všetci mechanici, ktorí to počúvali, sa tvária, že je to na diesel OK, ale na druhej strane v každej recenzii čítam, aký kultivovaný chod má tds a je teda kultivovaný chod nemám. Ešte mi aj brní celé auto, ale to budú zrejme silentbloky, idem ich meniť.
Zle nastavený predstih vstrekovania sa prejaví aj nejako objektívne, napr. zvýšenou spotrebou, alebo iba to treba tiež počuť?