... všetko o BMW ...
Arnold napísal:Cau, vykon sa da zvysit chiptuningom a ostrejsimi vackami kde sa dostanes k hranici 170 koni s vyfukom aj otvorenym sanim ( neber to v takom extreme ako my, ved vies o com hovorim) Tento motor je 16 ventil co znamena ze ma rozvod DOHC ktory ma 2 vacky, to je uz trosku drahsi spas. Tunit 1.8 je trosku sialene, to uz M20B20 (origo E30 2.0) a dat vacku M52B28 (E36 328i single vanos), ostrejsu vacku (je to 12 ventil) a nejaky ten soft a si na rovnakom vykone s vacsim krutiacim momentom co je pri drifte nevyhnutnou polozkou. (Pri tejto variante pocitaj otvorene sanie a komplet nerez vyfuk)
BouBou napísal:Ale ked niekto ma nadsenie pre styrvalec tak styrvalec, by si sa divil chlapce mercede cosworth je 2.5 16V styrvalec 200hp a schova do vacku hocijaky seriovy sestvalec bmw e36,,neratam M3 , lebo sestvalec je v nizkych otackach lenivsi ako styrvalec, Aj formula 1 brabham bola M12 styrvalec 1400hp
Zaklad je blok bmw m10
sorry ze je to odveci
-M5- napísal:
boubou a hlavne to bola 1500ka a fukali do nej v meranych treningoch 5.5 baru :) toto je moj najoblubenejsi motor, strasna zverina, stal som pri nom v mnichove, dovi dopo :)