Takze u mna problem z ABG je dvojakej povahy, jednak decka, ktoru mi uz SIMIK vyradil, a ako druha vec je, ze pod vodicovou sedackou mam nie moc dobre pospajane kable na predpinace pasov... staci trosku pocachrovat zo sedackou a kontrolka ABG svieti a treba ist na diagnostiku zmazat chybu

jednoznacne to treba vyriesit, lebo to nemusi dobre dopadnut.
Medzicasom, jak chodim popod to Strecno castejsie, a teraz uz na novom podvozku a zostelovanou geometriou a letnych 235/45/R17 gumach, som zistil ze na tom mieste kde ma to tak tahalo su vyjazdene kolaje, ale na rozdiel od inych miest na tejto ceste, tu ich neni vydno, ale je ich citit. Takze celkom isto sa budu kupovat nove gumy, jak zimne tak letne, a musim si dat bacha na to, aby mali spravnu specifikaciu... Ak viete niekto nieco presnejsie, na co si davat pozor dajte vediet... Co som cital, tak potrebujem spevnenu bocnicu. Mate nejake overene typy jak na zimu tak na leto? Zimne chcem nechat na plechacoch 15" a letne zatial necham 17".
Tiez mi prestalo fungovat BC tlacidlo. Zo zaciatku len vypadavalo ale nakoniec sa zaseklo nadobro. Budem menit celu packu, hned jak pride "nova", bud sa to pokusim spravit sam, ale asi bude lepsie ked prizvem PetaK.
Tiez sa mi stala taka vec, co este neviem co s tym, menil som stretavaciu H7 na lavej strane, a nejak som ju asi zle zalozil alebo co, no strasne divne mi to svieti... uplne zmeneny tvar, vylozene ako keby bola umiestnena pred ohniskom... len sa mi to dako neda viac tam dosunut...
Dalsia neprijemnost co sa mi stala sa tyka stieracov... Najprv mi prestal pravy stierac zastavovat na spravnej pozicii, ale o cosi skorej, a lavy stierac sa donho skrel... a skrel sa dovtedy az raz uskocil od skla

. A zrovna vcera ked sme mali v ZA vychricu jak svina... som siel v tom dazdi a fujavici, a este som aj z auta vyskocil, napravit si stierac, ale za par sekund som bol mokry, no proste hruza, dazd jak svina, ja mokry a stierac nestieral... Tak som sa stavil na benzinke kupit bezramienkove stierace, ze reku tie uz uskocit nemozu

a pol hodinu som sa tam s tym trapil kym som pochopil, ako sa tie stierace nahadzuju...
No zaujimalo by ma, ze co s tym stieracom pravym... predpokladam, ze tam bude bud to motorcek alebo nejaky ten ovladaci mechanizmus sahnuty, ze to bude treba odsrobovat a nanovo nejako poskladat, aby to poriadne sedelo... stalo sa niekomu nieco podobne? co s tym? co to stoji?