zdravim opet by som rad vedel nazor ludi co to maju ci je to nieco uzitocne alebo to netreba Ak mam kupit nove auto odporucali by ste s Head-Upom (za vyssiu cenu) alebo to az tak velmi netreba? je to dobre vidno? pouzivate to casto? dik za nazor peter
je to citatelne aj cez den za slnka bez problemov. Ja osobne som si na to zvykol a ked presadnem do ineho auta, tak mi to troska chyba, musim obcas sklopit zrak na budiky.
PS: priplat si radsej. Nejake poruchove to neni a vsetko co je doma sa rata! :) potom ked budes predavat auto prida mu to na hodnote.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Ak si mozes vybrat tak ANO, rychlo si na to zvyknes, je to fajn mat v zornom poli momentalnu rychlost, aktivovany tempomat ci udaje z navi...
presne tak! Kazdy kus vybavy sa pocita! A obvzlast taka uzitocna a velmi sikovna vec ako HUD. Keby ti to nahodou velmi vadilo [akoze nebude], tak to mozes vzdy vypnut. Ale ako clovek, co ma tri tyzdne auto s HEAD UPom ti vravim, ze auto bez toho by som uz nechcel :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.