... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
gf.no1 napísal:Moj osobny nazor je ze je to banda magorov a nafukancov ktory robia len hambu spolocnosti
gf.no1 napísal:Neviem ci to je ci nie, ale preco by take nieco niekto nemohol povedat???
Ked kupujes chleba nosis do pekarne muku?
chod inde a basta...
LOKI napísal:Mohol by niekto z tychto postrehov spravit sumarizaciu hodoteni ludi ? Nech si clovek v taublke pozrie a podla hodnoteni sa moze rychlo rozhonut kam da svoje auto...
mohlo by to byt nieco v zmysle:
BA LAMAČ
+ 5x pozitivne skusenosti
0 3x neutralne
- 2x zle, neodporuča
alebo
BA LAMAČ
+++++
000
--
kosti123 napísal:Keby si chcel setrit, nenechas si menit olej v Bavarii![]()
gf.no1 napísal:Edit :Tempus Bavaria Kosice
servis:p. Geci
isiel som sa opitat na vymenu oleja v prevodovke, cenu nevedel povedat isiel za servisakom cca. 10 min
vrati sa 2min hlada kalkulacku, konecne ju najde tuka hore dole, *,/,+,-, suma 100 euro, pitam sa ze ci je adaptacia v cene a on kuka namna jak puk ze co to je? ze on nevie lebo servisak mu povedal len tolko ze 100euro, ale ze max +50 euro...
predaj ND: rysavy neviem ako sa vola
kupil som kamosovy podla VIN termostat egr (slabo sa zohrievala voda tak, najjednoduchsie sa meni tento termostat). Po odplastovani sme zistili ze termostat EGR tam vobec neni. Pri reklamaci ze preco predali tento termostat chlapec zapotil ze to musi byt nejaka prerabka BMW bez toho termostatu sa nepredava, nas skoro jeblo z neho...
predaj ND: rysavy
neviem jaka je cena na predne spodne rameno E39, ale jak zapotil ze 250 euro ja ze ci to mysly vazne povedal ze on je len obchodnik on si ceny nevymisla-som pekne podakoval a odysiel...
Servis: p. Geci a diagnostikar
Dal som auto na diagnostiku, ohladom trhania v 5ke(nevyriesene, niekde je tu aj tema o tom),po hodine ide zamnou Geci ze ma premna vybornu spravu (ja kokot som sa potesil jak...) a hovory: vasemu autu nic nie je lebo diagnostika nevykazala ziadnu zavadu
(v tej teme je aj vypis s diag.) no mna skoro vystrelo... ten diagnostikar ze vraj je velke cislo![]()
EDIT jaj som zabudol Geci po dobrej sprave sa este opital ci nechcem aby umyli auto.....![]()
![]()
skoro som ho do pice poslal
a nehovorym ze niekedy tam clovek prestoji aj niekolko desiatok minut kym si ho niekto vsimne, ovsem kym neprides na niecom novom a netreba menit 1/2 auta no vtedy ti vylizu aj zadok...
tymto nechcem nikoho urazit ci nieco podobne, ide len oto ze ty zamestnanci patria niekde inde a nie do Bavarie