... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
pattre5
Autor témy
Auto: BMW 318i E36
Kraj: Trnavský

318i - Alarm

Utorok, 21. Augusta 2012, 00:11

čawte,
potreboval by som poradiť ohladom môjho alarmu, ktorý mám v aute. Auto mám asi mesiac a pol a konečne už to chcem riešiť. No tak problém je tu takýto... Je tam namontovaný alarm značky Serpi Star a funguje iba vtedy keď je klúč v zapalovaní v prvej polohe. Vtedy ide všetko ok, lenže nechávať v zamknutom aute klúčik v zapalovaní by asi nebol múdry ťah :? ...
Keď tam nieje ten klúč alarm vobec neraguje na dialkové. Predávajúci hovoril že by to mala byť nejaká poistka v skrinke alarmu... aj som to pozeral ale som z toho blbý :-k Poistky, ktoré som našiel sú privedené vedla skrinky s origo poistkami ale tie ovplyvňujú sirénu, blikanie smeroviek a centrál, nič viac.
Posielam aj screeny z knižky čo je k tomu. Budem rád ak sa nájde niekto kto z tej schémy nebude mimo ako ja :smile:
Prílohy
SDC15443.JPG
SDC15442.JPG
SDC15441.JPG

djhardstyle
Auto: BMW 325 I
Kraj: Trnavský

Re: 318i - Alarm

Pondelok, 27. Augusta 2012, 13:38

Cao,je to jednoduchy vec!!!!Ked ti to funguje ked mas v prvom polohe kluc,tak ten kdo to zapojil trosku urobil malu chybicku!!!!!!Kábel alarmu co musi byt pod stalim prudom,zapojil na spinaciu skrinku namiesto stáleho napatia!!!!!najdi stale napatie pod palubovku,a pepoj kabel alarmu z spinacej skrinky na stale napetie!!!! Len tolko,a bude fungovat aj bez klucu v spinacej skrinke!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní