... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

fester
Kraj: Žilinský

-.

Piatok, 29. Februára 2008, 14:36

12 mesiacou na pouzitu vec,nova 24 mesiacou,,ak to nemas v autorizovanom servise tak nic nevybavis ani cez sud...

Užívateľov profilový obrázok
Dida
Autor témy

Piatok, 29. Februára 2008, 14:43

tak dik, velmi si ma nepotesil... :cry:

zv-erina

Piatok, 29. Februára 2008, 15:30

zaruku si mozes uplatnit iba ak mas v zmluve napisane ze ti ju dáva.. čo určite nemas ak si to kupovala z bazaru.. zaruka je zo zakona ale iba na nové veci! podla mna maš iba dve moznosti a to bud sa s nim dohodnes nech sa s tebou nejakym podielom podiela na oprave alebo ho budes žalovat a platit pravnika.. čo by som nerobil lebo platit budes musiet a istota ziadna.. mrzi ma to no mas v ruke čierneho petra :(

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Februára 2008, 15:33

ZIBRO120 napísal:
Mne sa stala podobna vec.Kupil som E34,vsetko bolo v pohode asi 1 mesiac,potom znicoho nic,Bum.Auto zacalo dymit jak hovado,stracala sa mi voda,nesiel minimalne jeden valec,celym autom traslo.Tak sa to rozobralo a zistilo sa ze je hlava prasknuta,ale uz bola zvarana a tam to prasklo zase.Takze ja som tiez nepojazdny :cry:

kks.. tie priznaky su mi doverne zname.. ale u mna to bolo vstrekovacie cerpadlo a tryska..
ale som na tom podobne.. ja zas problemy s elektrikou.. :cry:
.

bejbo20

hmmm....

Nedeľa, 9. Novembra 2008, 17:23

No to je to ryziko pri kupe pouzivaneho auta a este ked prva kupa v zivote tak clovek je rad ze si prvy krat nieco kupil a nekuka poriadne ako je napisana zmluva......a potom zaplace....

Mne sa to taktiez stalo. Kupil som si 320d E46 100kW, r. v. 2003, najazdene zhruba 136 000km. Proste som bol strasne happy ze som si kupil nieco nadherne a dobre ale zdanie klamalo, auto mam cca 7 mesiacou a je nepojazdne. Siel som do polska z rodinou na nakup a ked som sa vracal zacalo mi cukat so spojkovym pedalom a malo divny zvuk motora ( ako keby slo na 3 valce), behal som po servisoch kde sa len dalo, a proste raz vecer som siel domou ze rano ho zaveziem do servisu a necham tam, lenze auto na kryzovatke zdochlo a ani natocit. V servise sa zistilo ze mam namiesto jednej kluky dve:(, silenblok motora pustil, termostat ( to bolo najkrajsie na tom, bol uchyteny drotykom, proste predavajuci bol tak skupi vyhodit 1 700,-sk za novy,pouzil drotik), spojka v prdely, 2 zhavice, tesnenie na hlavu a par drobnosty. Oprava ma vynde cca kolo 55 000,-sk a bolo by to viac ale podarilo sa mi zohnat original kluku od BMW od chlapika z PD, co som mu mooc zaviazany. V podelok to zacnu skladat a sa modlim aby vsetko pasovolo a najme vacok na 4 ojnici aby siel lahko, lebo ok nie tak zase vydavky na new....... Drzte palce aby to dobre dopadlo:) Takze chcem povedat ze si treba dat pozor co za zmluvy podpisujete a najme co jej v nej napisane, keby sa nahodou daco poruchalo, lebo ziaden predavajuci vam nic zadara neda, nie to este platyt za opravu, no a ja som mal take stastie ze som natrafil na takeho ze sa bude hadat az do krvy ze to auto bolo v najlepsom poriadku a je to sposobene vasou sialenou jazdou a ja neviem cim este......
BMW is my LIfe..........

luky2208
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 9. Novembra 2008, 17:46

takže na vratenie penazí a na podobné hluposti zabudnime :idea: Pdme riešiť motor :arrow: kedže mali mechanici vybrate čerpadlo je dosť možné ze to len nechtiac špatne zložily, nechcem im kryvdyť alebo to len nevedia.na tom motore nema čo byť zlé,ak nieje vybytá drážka na klynik v klukovke tak tomu motoru vôbec nič nieje.kedže ti išiel tak je to malo pravdepodobné.moj názor je že ak menily čerpadlo tak im preskočila retaz,a ked chcely nastavyť znova predvstrek tak ich drážky v čerpadle už dalej nepustily a predvstrek sa teraz už nastavyť nedá chýba im tam 0.5cm. :wink: PS:viem ti to pozrieť a v prýpade že to skočilo,viem ti to vrátiť spät bez toho že sa rozoberie motor.ak budeš do 200km som ochotný prísť.

snoo
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Novembra 2008, 13:03

luky2208 napísal:
takže na vratenie penazí a na podobné hluposti zabudnime :idea: Pdme riešiť motor :arrow: kedže mali mechanici vybrate čerpadlo je dosť možné ze to len nechtiac špatne zložily, nechcem im kryvdyť alebo to len nevedia.na tom motore nema čo byť zlé,ak nieje vybytá drážka na klynik v klukovke tak tomu motoru vôbec nič nieje.kedže ti išiel tak je to malo pravdepodobné.moj názor je že ak menily čerpadlo tak im preskočila retaz,a ked chcely nastavyť znova predvstrek tak ich drážky v čerpadle už dalej nepustily a predvstrek sa teraz už nastavyť nedá chýba im tam 0.5cm. :wink: PS:viem ti to pozrieť a v prýpade že to skočilo,viem ti to vrátiť spät bez toho že sa rozoberie motor.ak budeš do 200km som ochotný prísť.

tomu sa hovori ochota a pomoc v nudzi klobuk dolu, mas moj obdiv =D> :wink:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Novembra 2008, 13:41

To je super Luky! Naozaj klobuk dole.

Kazdopadne je isté, ze celý motor netreba menit. Ak to predtym bolo zlozene a teraz to zlozit nejde tak problem je kde? Netreba vela rozmýšlať :wink:

To objednavanie zlých dielov tiez o niecom vypovedá. Vačsinov je chyba v objednavatelovi:twisted:

Treba vyskúšať to pozriet inde. Iked lahsie sa povie ako urobí obcas.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

LuciferE30
Auto: Chcem E36 Coupe
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Novembra 2008, 11:42

Vieš mam stým skusenost, často sa stým stretavam,ty máš záruku 6 mesiacov od podpisu zmluvy na skryté závady,toto zákon hovorí že je to skrytá závada,predavajuci ti musí zavadu odstránit al po dohode vrátit peniaze,očom pochybujem po takej dlhej dobe.Skus sa sním rozumne dohodnut.Jo?Dida
Naposledy upravil/-a LuciferE30 v Streda, 3. Decembra 2008, 12:14, upravené celkom 1 krát.

luky2208

Sobota, 22. Novembra 2008, 14:28

kedže tam dol zasah do motora tak si myslým že to s tou zarukou už asi nemá velku nadej. predajca povie že auto odchadzalo od nich OK. :wink:

Zelo ZH

Sobota, 22. Novembra 2008, 18:35

A este je dost na povazenie ci je to vobec skryta zavada..... je to v tomto pripade skoro nedokazatelne..... a pri cerpadlach na tdskach je to zlozite.... to cerpadlo moze lehnut behom par km a neviem ako sa da vada na cerpadle skryt....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

luky2208

Sobota, 22. Novembra 2008, 19:15

slečna od svojho posledného prýspevku nebola ešte pryhlasená.Takže bud to vrátila,opravyla alebo už nemá zaujem :-k

piti888

Sobota, 22. Novembra 2008, 22:32

No holka to uz asi vyriesila, ked to bolo z februara.... 8)
NISSAN QASHQAI 2,0i 103kw
e46 320d 110kw EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných