... všetko o BMW ...

Patkola1 napísal:S tým zverstvom robíš v rožňave na námestí iné fukoty čo?? Krásne auto ale chcelo by to videjko čo sa zvuku týka. Prosili by sme.
Ďakujeme a gratulácia k autu je to bomba

jararak napísal:jop zvuk bol super
to 120e stal shortsifter aj s madlom alebo bez?
vies hodit cislo dielu? mohol som si to ja truba osahat vcera ked sme vedla seba stali

áno stálo to komplet aj páka s madlom bez kože samozrejme tak ako to je na obrázku.
  áno stálo to komplet aj páka s madlom bez kože samozrejme tak ako to je na obrázku. 
											Miro Kovačik napísal:u mňa najkrajši zvuk na zraze
 som rád že sa páči
  som rád že sa páčiBMW-Mpower napísal:No hej veru, videjko by som chcel vidieť aj ja, len neviem či dakto vôbec kameroval také staré auto

mareko258 napísal:mas krasne auticko...

Je to veľmi pekná farba, strašne háklivá, ale keď to človek stále umýva a stará sa, tak je to nádhera.
  Je to veľmi pekná farba, strašne háklivá, ale keď to človek stále umýva a stará sa, tak je to nádhera. tak to je naleštené jak lusk. Človek by ani nepovedal že to auto je z 99teho. Nadčasový dizajn, a krivky ktoré neomrzia ani po rokoch
 tak to je naleštené jak lusk. Človek by ani nepovedal že to auto je z 99teho. Nadčasový dizajn, a krivky ktoré neomrzia ani po rokoch   Krásne, to je proste radosť pozerať na auto, o ktoré je starané jak sa patrí. Nádhera
  Krásne, to je proste radosť pozerať na auto, o ktoré je starané jak sa patrí. Nádhera  
 ta cierne tej e39 strasne pristane, a aj kolesa akurat odtien.. parada.. najkrajsia e39 na klube
  ta cierne tej e39 strasne pristane, a aj kolesa akurat odtien.. parada.. najkrajsia e39 na klube   
 ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ?
  ? 

majro napísal:dokonaleta cierne tej e39 strasne pristane, a aj kolesa akurat odtien.. parada.. najkrajsia e39 na klube

to ti kto sikovny spravil na prednom lavom blatniku tu priehlbinku?
 ináč ta priehlbinka tam už bola keď som ju kupoval takže pravda je vo hviezdach :)
 ináč ta priehlbinka tam už bola keď som ju kupoval takže pravda je vo hviezdach :) 
											AXL napísal::shock: tak to je naleštené jak lusk. Človek by ani nepovedal že to auto je z 99teho. Nadčasový dizajn, a krivky ktoré neomrzia ani po rokochKrásne, to je proste radosť pozerať na auto, o ktoré je starané jak sa patrí. Nádhera