... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

eerror
Autor témy
Kraj: Košický

E 39 Vyhrievane spatne zrkadla

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 20:56

Dnes som zistil jednu vec : S kratka menil som si zrkadlo a chcel som zisti pred zacvaknutim na miesto ci som dal spravne kabliky ci ide vyhrev . Klucom som pootocil zasvietili kontrolky zakecal som s kamosom asi 3 min v tom chytim spatne a boli horuce .Ja som si myslel cely cas ze vyhrievanie sa zapina tlacitkom s ktorym sa zapina ohrem zadneho skla .Pocas jazdy som nikdy spatne neskusal ci je teple tak som nevedel .
Chcem sa opytat ci to tak ma byt ze spatne sa vyhrievaju automaticky respective su stale teple pri kazdej jazde ?

Užívateľov profilový obrázok
korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Re: E 39 Vyhrievane spatne zrkadla

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 21:21

nie som si celkom istý, ale myslím že sa vyhrievajú automaticky, podľa okolitej teploty (čím je teplota nižšia, tým sú zohriate na viac %)...
INSTAGRAM: korado_korado

ANDYMAN
Auto: BMW E39 525i ´01
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 21:23

korado napísal:
nie som si celkom istý, ale myslím že sa vyhrievajú automaticky, podľa okolitej teploty (čím je teplota nižšia, tým sú zohriate na viac %)...

takto nejako to funguje... nieje teda dovod aby ti hrialy teraz v lete :-k
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Obrázok
ANTIVIR.sk IT magazín - novinky, články, recenzie, blogy...

eerror
Autor témy
Kraj: Košický

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 21:36

Toto ze auto mam 1,5r a nikdy som to nepostrehol kedy to hreje som to skor zapinal stym vyhrievanim zadneho okna ked bolo zarosene az teraz ked mi niekto rozbil sklicko som menil skusam kabliky tak som ich dal ako mali byt .su tam 2 takze skusal som aj tak aj naopak stale to hreje ked dam kluc do polohy 2 .Skratka mi to muselo vyhrievat tak stale lebo robia to obydve sklicka .Dnes nappr bolo u nas tak 17 stupne neskor 23 ale ten moment co som skusal boli dost horuce hriali ako keby bolo - 10 :). Nic otestujem si to teraz pri kazdej jazde za kazdeho pocasia teraz uz ked viem ze to sa automaticky zapina ze ci to hreje stalou teplotou alebo rozne

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 22:35

Vyhrievanie je automaticke, ziadnym tlacitkom sa to nespusta. Tu som to popisal: http://www.bmwklub.sk/post740369.html#p740369
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní