... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Drobec napísal:Drudop drutechnaPanstvo tak dnes mi po ceste zacalo auto drhnut a skakat. Vody aj oleja som mal dost, ale odhadol som to na kriticky stav. Otacky na volnobehu 2 a pocas jazdy to lietalo od 3 do 6... Dal som to do servisu za Baumaxom pri pristavnom moste. Chlapik bol celkom ochotny, ponukol mi rovno aj vybrus a vymenu simeringov, tak som sa nechal presvedcit. Uvidime co z toho vycaruje. Kazdopadne dam vediet a mozno budeme mat konecne pozitivnu referenciu...
VLADKY242 napísal:Drudop drutechna
Drobec napísal:Tak teraz neviem však uvidiš čo povedia ti .Nie. To su šupáci...
Za BAUMAXOM je taka kopulovita dlha hala a patri to nejakemu manikovi zo Zahoria. Je to priamo na prijazdovej ceste ako by si isel do skladu BARCZI. Proste neodbocis z kruhacu na parkovisko BAUMAXU, ale ides stale rovno a hned po pravej strane je ten servis.
Drobec napísal:A maju to rozobrate alebo ...Tak dnes som zistoval ako su daleko s mojou opravou a na moje prekvapenie som sa dozvedel, ze to nie je ani hlava ani tesnenie. Dnes to dali na diagnostiku (prisiel borec z Bavarie so zazracnym kufrikom) a zajtra by som mal konecne vediet co tomu je. Asi som mal fakt radsej vymenit cely motor...
VLADKY242 napísal:A maju to rozobrate alebo ...![]()
Drobec napísal:Dosť a ktory diel vyfuku menitTak na koniec to nie je az take hrozne. Borec zistil, ze to mam v oleji benzin a budu menit lambda sondu, komplet rozvody, filtre, olej, vyfuk + robota: podla kalkulacie 23.000,-
Este by som mal vymenit prednu napravu, ale to som teraz zatrhol.
Je to zla cena?