... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
sinner33
Autor témy
Auto: BMW3 318i e46
Kraj: Trnavský

Problem s palivovou sustavou.

Pondelok, 23. Júla 2012, 22:37

Zdravim chalani.

Po 300,400 Km mi vzdy vyhodi check engine.Niekedy aj skor.
Diagnostiky mi vzdy vypisu check fuel supply system.(problem s palivovou sustavou)
Filter meneny,podtlaky menene.Rozmyslal som nad regulatorom tlaku paliva,ale radsej sa chcem opytat ci sa s tym uz niekto stretol.
Lebo mam tam aj problem za studena.Nastartujem ,pohoda.Otacky nekolisu.Ale ked pridam plyn ta na dvojke mi strati vykon a po chvilke ide ok.Dam trojku a zas to iste pokial sa motor nezohreje nad modre policko.
Potom uz to nerobi.
Kazdemu za radu dakujem.

BTW, BMW E46 318i

mato8331
Auto: bmw 318i E46 touring
Kraj: Košický

Re: Problem s palivovou sustavou.

Štvrtok, 2. Augusta 2012, 15:15

cau, mam ten isty motor (r.v. 2000) a presne ten isty problem (este mam aj volnu vzduchovu pumpu co po nastartovani tlaci teply vzduch do katalizatora aby sa skor zohrial)
chcystam sa ze rozoberiem, precistim a pretesnim cele sanie a popozeram ci niekde nieje predrata neaka hadica.
este mas ten problem alebo si to uz neako vyriesil? ak ano tak daj prosim vediet v com je pes zakopany :-)

tipek1
Auto: E 46
Kraj: Žilinský

Sobota, 11. Augusta 2012, 10:36

podla mna to bude vaha vzduchu mne tiez pc pisal ze chudobna zmes paliva a tak a bola tio vaha vzduchu skus ju odpojit ci auto nepojde lepsie ak hej tak je vadna

sinner33
Autor témy

Utorok, 28. Augusta 2012, 19:18

Ze vraj to su zle zapalovacie cievky.Za studena to sklbe,lebo zle dava iskru a potom zle spaluje.Samozrejme to vyhodnoti lambda sonda a potom to vyhodi chybu.Vahu som odpojenu mal a nesklbalo to,ale jak sa zohrial motor,tak to neudrzalo volnobeh a skapalo to.S tymi cievkami to chcem vyskusat.Poziciam si od niekoho ine a prehodim ich.Lebo za dve kila sa mi to zbytocne objednavat nechce ak by boli dobre.

sinner33
Autor témy

Pondelok, 18. Februára 2013, 22:49

Aj ste to niekto vyriesili?
Cievky to neboli.
Vymenim pal.cerpadlo a uvidim.
Idema z toho jebnut.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných