tak sa na to chcem zajtra vrhnut aj ja len z toho nejak neviem vyjst... 320d 9/2001 cize do RJ pin 37? Kabel z pinu 8 pod volantom teda priamo do RJ ? na aku farbu na licht module zapojit kable z pinu 9 a 10 ? dakujem
no co ti nato povedat...mas to vsetko v tom navode ktory je tu asi 5 krat vlozeny...ak sa s neho nevyznas plus to video o stranu dozadu tak ptm si to daj dakomu radsej spravit...
BMW E70 X5 3.0D BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex) BMW E39 530dAT Sedan BMW E46 320d Touring M-Packet (ex) BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)
cav chalaňi..mam otazku, na ktoru som v tejto teme nenasiel odpoved..chcem prehodit stary multifunkcny volant predfacelift za sportovy multifunkcny z faceliftu..na foto su veci, ktore teraz mam..moja otazka..co budem este potrebovat aby som to mohol prehodit..?
kedze tempomat si tam mal uz predtym tak ak mas 2 patron airbag tak ti netreba nic viac..len osadit zapojit bag a multifunkciu a malo by to slapat...kabelaz neni potrebna nakolko tempomat mas takze aj kable budu
BMW E70 X5 3.0D BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex) BMW E39 530dAT Sedan BMW E46 320d Touring M-Packet (ex) BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)
tak tak tempomat neriesim ten ide aj teraz kedze je to multifunkcia..
povodny predface ma tusim jednopatron..tento faceliftovy dvojpatron..cezi zapojim len ten jeden konektor a do druheho nepojde nic..? o toto mi ide..ci este nieco dokupit ci nie..?
cav chalaňi..mam otazku, na ktoru som v tejto teme nenasiel odpoved..chcem prehodit stary multifunkcny volant predfacelift za sportovy multifunkcny z faceliftu..na foto su veci, ktore teraz mam..moja otazka..co budem este potrebovat aby som to mohol prehodit..?
takyto mam teraz
diki..
chalani pasne tento volant len bez multifunkcie do FL ? Myslim konektory airbagu su totozne PFL a FL ?