... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

tpinki
Autor témy

Predna mriežka

Streda, 27. Februára 2008, 09:57

Mam E36 r.v. 96 a nejaky ..... mi ukradol predne mriezky ktore idu medzi svetla. Tak som si objednal nove ,(nie u bmw) ale tie mi tam nejako nepasuju ,mam tam medzery . Proste to tam nesedi a skusal som aj ine ,ktore su na model 97 a viac. Nema tam este nieco byt medzi tou mriezkou a tym otvorom.Neviem ci tam bolo alebo nie ,lebo ma nenapadlo ,ze by to mohol niekto ukradnut.

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Predna mriežka

Streda, 27. Februára 2008, 10:02

tpinki napísal:
Mam E36 r.v. 96 a nejaky ..... mi ukradol predne mriezky ktore idu medzi svetla. Tak som si objednal nove ,(nie u bmw) ale tie mi tam nejako nepasuju ,mam tam medzery . Proste to tam nesedi a skusal som aj ine ,ktore su na model 97 a viac. Nema tam este nieco byt medzi tou mriezkou a tym otvorom.Neviem ci tam bolo alebo nie ,lebo ma nenapadlo ,ze by to mohol niekto ukradnut.

mriezka - volaj to racej ladvinky aby to bolo jednoznacnejsie,
ma len 2 casti, jednu das spredu (chromova) a druhu das zvnutra masky a zacvaknes.
Do 96 viac su ladvinky viac stvorcove, 96 a vyssie su viac lichobeznikove.
Moze ale kludne byt ze auto bolo tuknute, vymenili masku a dali tam staru,
maska pasuje rovnako iba otvor na ladvinky je iny..

ak ti to ukradli, mohli ti aj vyhnut take pliesky co su vnutri o ktore to drzi,
prvu treba nasadit vnutornu stranu tak aby nebehala a potom zvonka do toho zacvaknut chromovy ramik..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní