tak som sa zase raz pobavil a podozvedal kopec noviniek

to adko: bmw servis je lacny?

mas pravdu, ze v porovnani s ostatnymi origo servismi inych znaciek je to cca rovnake, ale podla tvojich reci predpokladam, ze vies kolko si BMW uctuje za hodinu prace servisneho technika a urcite to nie je ani lacne, ani normalna cena, hlavne ked to porovnam s urovnou tych technikov a sluzieb ktore ti poskytnu (ani nahodou nevravim, ze su to nejaky v garazi vyuceny mantaci, ale na znalost a uroven technikov naprv v reichu, alebo v nemecku sa teda nehrabu ani nahodou)
A dalej neviem preco sa tu vo vsetkej krase obuvate do starsich BMW a ich majitelov ako do chudakov, co maju stare BMW iba preto, ze nemaju na novsie a vsetky prachy drbnu do auta a su trapny, ked potom nemaju na origo servis. Ja mam e36ku za par tisic a ked som si ju kupoval, tak to bolo za posledne peniaze, ale nie preto aby som sa vozil jak velky panko na diskoteky na kundolape ako tu velice popisujete. Na aute som sa vozil do prace a vo volnom case pre radost. Staral som sa onho, pokial som mal volny cas skrz pracu a pokial viem, tak BMW ma motto radost z jazdy a mne ju poskytlo aj 15 rocne auto. A prave tu na fore nie je moc o takychto ludi nedostatok.
To, ze si tu poniektori nevedia predstavit, pre aky iny dovod nez spominany kundolap by si niekto kupil stare BMW za par tisic iba ukazuje na skutocny dovod, preco si to nove BMW kupili doticni, co tu velmo vysvetluju "motivy" ostatnych, a hlavne aj preco ich to tak tazi, ze existuju stare BMW, ktore si moze kupit aj 20 rocny chlapcek - kazia im renome prachatych kaprikov, ze ano. Naozaj ma bavi, ked takyto "fanusikovia" znacky namiesto toho, aby boli radi, ze dnes si BMW a s tym spojenu naozajstnu radost z jazdy moze dopriat skoro kazdy, kto ma o to zaujem, si radsej pridu postazovat na forum, ze, aby som citoval "kokoz to uz ceny tychto aut su skutocne take smiesne ? paneboze kde to speje". Ved BMW je iba pre prachatych, ze?
to WCdesign: ja som sa kopec veci o plyne dozvedel tu
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=30130co sa tyka toho, ze plyn je suchsi ako benzin, to sa da osetrit akymsi "zvlhcovadlom" ako primesou - v tom topicu to urcite bude spomenute, no ani za pana si nespomeniem ako sa to vola a hladat sa mi to nechce

to ss777: pri takychto dotazoch by som skusil skor 7er.cz forum. Tam je zdruzenych viac majitelov sedmiciek (aj kopec slovenskych, vid 100RM) a hlavne aj viac znalych :)