... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

ZET-DJ
Autor témy
Auto: BMW 530 D E39
Kraj: Nitriansky

Zámok zadných dverí

Pondelok, 23. Júla 2012, 22:49

Prosím vás, mám problém so zatváraním ľavých zadných dverí. Zámok je pravdepodobne pokazený, pretože dvere nejdu otvárať. Pred dvoma týždňami som kúpil moju E39-ku, dvere už boli v takomto stave. Tapacír som dal dolu, nakukol dnu, ale nepodarilo sa mi ich otvoriť. Nechcel som s tým moc nič robiť, aby som náhodou niečo ešte viac neponičil. Vie niekto, čo stým? Poprípade ak by mi s tým niekto vedel pomôcť (som zo Šale).

K tomu je pridružený ešte jeden problém. Okno. Stiahnuť ide, ale vytiahnuť nie. Motorček funguje, ale niečo je s tým mechanizmom. Ak okno stiahnem, zíde. Hore nejde. Akoby tá kladka vyšla hore bez okna. Ak dám okno akože zavrieť, ostane dolu. Musím ho vytiahnuť ručne.

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: Zámok zadných dverí

Pondelok, 23. Júla 2012, 22:52

S oknom mam rovnaky problem. Praskol ti plastovy drziak tiahla lanka. Ladam na to vhodne dvojzlozkove lepidlo, nech to nemusim menit cele.

ZET-DJ
Autor témy

Pondelok, 23. Júla 2012, 23:11

Diky!

Mozno na to skusim MAMUT Glue. Tym som pred par rokmi zlepil intercooler na IVECO a dodnes s tym jazdi :) Ak myslis, vyskusaj to.

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA

Utorok, 24. Júla 2012, 18:37

Chlapci,držím palce pri lepení [-( Nechcem vám kaziť radosť ale asi vás čaká výmena mechanizmu.Ten motorček je dosť silný,neviem čo na to povie lepidlo... :-k
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

Rottwa

Utorok, 24. Júla 2012, 20:36

Skusim najprv ten Mamut Glue. Dostat to aj v lepsich Farboch-Lakoch ?

Lepidlo MAMUT GLUE 290ml Na mimoriadne odolné lepené spoje už s maximálnou počiatočnou pevnosťou. Prilepí i ťažké predmety mamuťou silou k podkladu, bez nutnej fixácie lepeného spoja. Pevnosť v ťahu po vytvrdnutí až 22 kg/cm2. Nahrádza klince, skrutky a nity. Jedná sa o špeciálnu modifikáciu MS polymérov, vytvárajúcu po vytvrdnutí pretierateľný vysokopevnostný a elastický spoj.

ZET-DJ
Autor témy

Štvrtok, 26. Júla 2012, 15:38

Neviem, mali by to mať aj v lepších farby-lakoch...

Ja som ho naposledy kupil v baumaxe. Myslím si, že by to malo držať. Ale kamoš mi odporučil radšej vymeniť diel, než lepiť....Ale skus. Potom daj vedieť, ako to dopadlo.

Rottwa

Sobota, 28. Júla 2012, 17:56

skusil som, utrhol sa, zajtra idem po novy mechanizmus

ZET-DJ
Autor témy

Štvrtok, 2. Augusta 2012, 08:58

skoda...ale za pokus to hadam stalo...:(

Rottwa

Štvrtok, 2. Augusta 2012, 21:24

tak nakoniec nie novy mechanizmus ale staci oprava, treba tam navrtat dierku (do nosnika okna) a cez samorezku dopasovat nejaky pliesok dost odolny nato a by to podrzal

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných