... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

(lebo piskal) vycistil som potom aj remenice nahodil znova a prestalo to :)
 (lebo piskal) vycistil som potom aj remenice nahodil znova a prestalo to :) sam som mal aj 316 aj 318 a bolo to bezne
 sam som mal aj 316 aj 318 a bolo to bezne 

motor je už zabehnutý, to ma nenapadlo dať dole remen, skusim ešte tak no nemyslím si že to bude vtom ten zvuk ide skor zhora... a menil som jednu vodiacu kladku aj remen, vodná pumpa je skoro nová a alternátor aj servo predtým netikalo... no a dúfam že to nebudú hydroštely lebo to neni najlacnejšia oprava na starom motore som menil cca pred rokom a aj ten zvuk cvakania hydroštelov bol iný???.... a dali by sa použiť tie zdvihátka s toho starého motora ked sú tam zánovné???....
  motor je už zabehnutý, to ma nenapadlo dať dole remen, skusim ešte tak no nemyslím si že to bude vtom ten zvuk ide skor zhora... a menil som jednu vodiacu kladku aj remen, vodná pumpa je skoro nová a alternátor aj servo predtým netikalo... no a dúfam že to nebudú hydroštely lebo to neni najlacnejšia oprava na starom motore som menil cca pred rokom a aj ten zvuk cvakania hydroštelov bol iný???.... a dali by sa použiť tie zdvihátka s toho starého motora ked sú tam zánovné???.... olej je nový, aj mne sa zdá ten zvuk aj chod toho motora ovela lepší jak na starom, škoda že nemám video na porovnanie...
  olej je nový, aj mne sa zdá ten zvuk aj chod toho motora ovela lepší jak na starom, škoda že nemám video na porovnanie...