... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rado520iE39
Autor témy
Auto: BMW X3 E83 3.0D
Kraj: Trnavský

E39 520i Problem z motorom

Pondelok, 23. Júla 2012, 20:06

Nazdar chlapy, mam taky problem :( minuly tyzden som bezne jazdil ako hociktory iny den, motor isiel uplne v pohode dosiel som pred barak, vypnem motor o dve hodiny nastartujem , motor sa stale tvari ako by bol v pohode no ked som sa pohol tak auto od 2000 otacok hore trha sklbe a nejde do vykonu. jemnim hladkanim plinu sa viem rozbehnut v pohode ale ako vravim len do tych 2000 ot.. ak sa rozbieham trochu agresivnejsie roby to to iste uz od nizsich otacok. a v neutrali ked vytocim motor tak pri tych 2000 ot zacne blbnut a sem tam streli do sania. S kamaratom sme dali dole olejseparator dieru po olejseparatore sme zapchali rukou, a dialo sa cosi zvlastne. na volnobeh a do tych 2000ot sanie bolo sanim robilo podtlak ruku tahalo do sania no ked motor zacal blbnut pri zosliapnuti plinu sanie zacalo tlakovat. neviem si to nejako vysvetlit a toto sa stalo z vypnutia motora po nastartovanie. Poradte mi co s tym moze byt uz som zufali. Motor je 2,0i M52 110kW

Za napadi vopred dakujem
PROTECT ME FROM WHAT I WANT

BMW X3 E83

Užívateľov profilový obrázok
Rado520iE39
Autor témy
Auto: BMW X3 E83 3.0D
Kraj: Trnavský

Re: E39 520i Problem z motorom

Nedeľa, 29. Júla 2012, 10:03

Nikto nic nevie? :(
PROTECT ME FROM WHAT I WANT

BMW X3 E83

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných