Caute, potreboval by som poradiť ako alebo kde môžem zohnať spodný kryt motora ( zrejme plast slúžiaci na chránenie časti motor, ako klínového remeňa pred poveternostnými vplyvmi napr.: pred vodou a pod ) lebo mam nový klínový remeň a mi zasa začal pískať....keď som auto dvihol na dvihak tak som so servisakom zistil že mi tam cýba plast ktorý zabranúje priamemu striekaniu vody na tento remeň, ktorá spôsobuje extrémňe skoré opotrebenie...( so slov serviska ) a teraz mam vydrety buď to klínový remeň alebo remenice... Ak by ste niekto vedeli alebo tento kryt mali a nepotrebovali tak by som ho rad kúpil...
malo by to byť toto ale šak kukni si aj sám v sejcii ETK čo máš hore v ponuke na líšte ako máš prezývku tam nájdeś vśetky diely do šróbika stačí tro%sku vedieť anglicky http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... ive_plate/
tiez nevidim moc dovod, aj ked to moze lepsie odvadzat teply vzduch z motoroveho priestoru a zlepsit tym chladenie, chranit remene, ale... neviem ako vam, mne sa voz neprehrieva vobec a hoci remene su nizko a moze na ne splechnut, nie su to rozvody... a altik je dost vysoko na to, aby ho neospliechalo
ten plast sa aj tak poláme a nebudu to tam tie klipy držať.. potom to s elektrikarskymi bužirkami zatiahnete.. a potom sa aj tak na to vyseriete.. tiež to tam nemám a nič nepíska a remeň je nový.