... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Test českých autobazárov: polovica áut mala stočené tach

Streda, 25. Júla 2012, 07:23

ja ti neviem, ale vcelku si to viem predstavit

nabehla by horda ludi ku autu, po tom co by auto preslo komplet detailingom, by sa vymenili interierove/exterierove dielce ktore by boli poskodene (tukance,preliaceniny, polamaniny a tak)

nasledne by sa vymenili naplne, filtre. vymenili by sa tlmice, silentbloky, capy, kryty svetlometov, skontrolovala by sa kablovacka ku abs/kufrovym/bocnym dveram, vymenili by sa gumene tesnenia dvery a taktiez brzdy dvery a tie uchyty z nich. vstreky by sli na stolicu a precistili by sa, vymenili sa remenice, remene a retaze na motore.

jedna naviac kontrola ci nahodou nieco nevynechali

viem si predstavit taku e39 za 16t, e46 za 13 ale bolo by to auto, do ktoreho by netrebalo 2 roky sahnut
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Júla 2012, 07:55

ale taketo nieco by bolo pre automobilku hadam viac nakladne ako vyroba komplet fungel noveho modelu, ktory sa vyraba na pase a je to casovo menej narocne ako takato rucna "malo-kusovka" :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

BMWpositiv

Streda, 25. Júla 2012, 08:01

hehe, presne totok som mal na mysli... :thumbup:

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Júla 2012, 08:27

Udajne nieco take ako lahsie repasovanie robi Weltauto ak si dobre pamatam menia napr. poskodene interierove diely za nove (ale pocul som to davno takze neviem naisto).

Co som pozeral ich stranky tak predavaju auta s dost slusnymi zarukami. A ide o dost nove auta (stiahnute z lizingov ...) ziadne vraky typu AAA Auto-srot. :wink:

To co pise Jararak by bolo pekne - ale vacsina ludi sa na to vykadi a pojdu kupit "lestenku" typu Octavia r.v. 2002 s garantovanymi 62101km do AAAAAAAcka kde im k tomu pribalia dalsich 73 garancii. #-o

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Streda, 25. Júla 2012, 08:38

BMWpositiv napísal:
niezeby som nevedel, co znamena pojem "refurbished", ale tak skus nam to nejako logicky vysvetlit, akoby si si to ty predstavoval s ojazdenymi autami, lebo to isto nie je az take jednoduche ako napr. s laptopom, kde vymenis vonkajsi obal s klavesnicou, preinstalujes OS a nahodis tam novu baterku s nabijackou :D

K tomu by sa mal vyjadriť technológ. Napr. nie všetky autá by mohli prejsť "obnovou", zvarené šaláty by asi nezobrali.

Ale možno sú tu rozumní ľudia na fóre ktorý by mali dobrý návrh a ideme do Bruselu :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných