... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

lolko111 napísal:a čo sa týka tej spotreby.... 730D ..... teraz od poslednej výmeny oleja jazdím fakt ukážkovo predpisovo... 50,90, 130 a za 1500 km po krátkych trasách s početnými štartami mi ukazuje priemerku 6,6...... pri dlhšej jazde týmto štýlom som mal priemerku 6,0 a keď som bol vlani v Bulharsku a rýchlosť som mal tak okolo 100 na obyčajných cestách ( mimo obce, v obci 50) a 140 po diaľnici, tak mi priemerka vychádzala 6,7.
lolko111 napísal::lol: však.. kazí nekazí..... je to individuálne...... ja mám svoju 2,5 roka a porucha žiadna..... ty môžeš kúpiť svoju a o dva týždne budeš soliť prašule za nejakú riadiacu jednotku, alebo čo ja viem za čo z toho milióna vecí, ktoré do tých áut napchali...
 okná ti ešte nepukocú? pružiny na kufry si už menil? bezkľúčové otváranie asi nemáš...
 okná ti ešte nepukocú? pružiny na kufry si už menil? bezkľúčové otváranie asi nemáš...

lolko111 napísal:aké pukotanie okien? o tom som ešte nepočul........ pružiny v kufri ešte ako tak držia.......... a bezkľúčové otváranie nemám a ni ho nechcem :-) inak všetko v pohodičke...... ale ramená budem pomaly musieť meniť..... :-)
 klasický prípad, moja tým už tiež trpí.
 klasický prípad, moja tým už tiež trpí.