... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

markoo2008
Autor témy
Auto: BMW 530dA m-paket
Kraj: Košický

Ukradnuta lista s parkovacimi senzormi

Pondelok, 16. Januára 2012, 15:45

Zdravim
dnes rano som si nasiel svoje auto bmw E39 530 dA m paket s ukradnou/ odtrhnutou/ prednou pravou listou aj s parkovacimi senzormi..... jednoducho nemam slov ako dokazu take hoveda zit... ale nic.... skuste mi nejak poradit kde sa obratit alebo ako to vyriesit.... bol som v tempuse tak ma skoro kleplo ked som pocul tu sumu... pani vopred dakujem

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Ukradnuta lista s parkovacimi senzormi

Pondelok, 16. Januára 2012, 17:04

markoo2008 napísal:
... bol som v tempuse tak ma skoro kleplo ked som pocul tu sumu... pani vopred dakujem

Práve preto ti to zmizlo... :evil: ruky odťať takým debilom...

BTW, to je ešte dobré, jeden známy mi nedávno spomínal, že mu z Felicie ukradli celé vodičove dvere... ráno príde k autu a dvere fuč... najlepšie na tom bolo že boli pekne odmontované, zlodej si dal záležať... :lol: :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 17. Januára 2012, 10:22

neviem ci sledujete aj cesky klub

chalanovi cez silvestra ukradli z e39 528 obe lave dvere, vyfuk, kapotu, mpaket naraznik a myslim, ze este niektoru sedacku, cele sanie z motora a este par dielov.

Listy hladaj na klube, alebo si kup nelakovanu, po senzoroch patraj, hlavne pozeraj aby sedela pin-ovost, tj ci mas 2 alebo 3 piny, tvar uz nieje podstatny.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

danko2002
Auto: BMW 530D

Utorok, 17. Januára 2012, 15:52

Ahoj,riesil som rovnaky problem a naozaj ruky odtat tym co to spravili.
Po pravde ked mi chybala ta lista s PDC aj ja som nad tym rozmyslal,ale potom som si povedal,ze som hadam clovek a nebudem prvykrat v zivote kradnut koli takej veci.
Mas 2 moznosti
1,ukradnut-neradim :D
2,casovo aj financne narocnejsiu moznost...ja som tiez isel do Bawarie a ked mi povedali sumu len za listu tak ma tam skoro otocilo aj,ked ocakaval som to vsak to je BMW. Nevesaj hlavu poslem ti jednu stranku z ktorej som objednal obe listy za naozaj dost dobru sumu na to ze boli obe,lenze musis si to nastriekat do farby a podobne,aj to da dost prace.
Ja som mal take stastie,ze som to nastriekal pekne a a o 5 minut mi to jeblo na zem.
Kupis,nastriekas do tvojej farby,a zozenies si PDC to je vsetko...

jararak

Utorok, 17. Januára 2012, 21:09

No ono lista stoji v etk 18e, takze cca 24 s danou, videl som uz aj horsie veci.

btw mne nejaky nedorobenec ukradol zaslepku na tazne oko, stihol to za tu chvilu co som isiel pre postu ku svagrovi (2 minuty?)
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

danko2002

Utorok, 17. Januára 2012, 22:43

18 e stoji ale si si isty ze je to ta lista?
Lebo ja som si taku objednal a prisla mi este ta pred facelitova taka dlha...takze si daj na to pozor,ja som musel objednavat listu na M5 aspon tak sa to volalo :smile:
Jaro to vies asi ta mal dobre vystopovaneho a to je len chvilka zobrat taku vecicku....bohuzial aj men chyba krytka na tazne,ja ju aj mam len neda sa mi zacvaknut odjebal som to...ako by som to tam mal dat? prilepit :?:

jararak

Streda, 18. Januára 2012, 10:32

ono ja nemam mpaket, ale len obycajny naraznik, takze asi preto

mne ukradli na vlecne oko v prednom narazniku, naco to komu bolo ked to stoji 7eciek nove.

ty myslis asi dekel do zadneho narazniku na tazne, mozno by tam sli urobit nejake sponky
bmwcoding.sk

danko2002

Štvrtok, 19. Januára 2012, 13:34

Ano tak asi to bude tym tie M-packetove su o dost drahsie.
Mno vies Jaro kazdy nieco potrebuje a ked na dobrom mieste odstavis auto tak nejaki ludia nemaju problem ukradnut aj,ked ide o 7 eur.
Nie praveze mi chyba ta krytka vpredu lebo raz ma vytahovali este v lete lebo som sa isel kupat na plaz a ja kkt som musel ist az uplne dopredu aby som dobre videl na auto(aj na zeny :D ) a ako som odchadzal tak som zapadol v takom krasnom makkom piesocku az tak,ze mi nebolo vidiet ani zadne kolesa (v tej chvili bolo po frajerovi :D )
A ako ma vytahovali a ja ako som daval tu krytku dole tak som to som asi pouzil vacsiu silu ako som mal a odjebal som to,uz som to skusal aj lepit aj hocico ale proste nedrzi to,aj ked jedna uz drzala ale casom som ju stratil ](*,)

Pity777
Auto: BMW F34 320xd
Kraj: Košický

Utorok, 24. Júla 2012, 09:38

dopadol som rovnako v kosiciach. zacalo to asi na prelome janura februara, akurat ze mne ukradli najprv predne senzory s listami, o mesiac neskor zadne listy s 2 senzormi, o 3 tyzdne listy z prednych dveri.... ktore som dokupil nove a pred 2 tyzdnami mi ich zase ten kktko ukradol... ](*,) ](*,) ](*,) to je aj jeden z dovodou preco auto definitivne predavam, garaz sa mi zohnat nepodarilo a nemienim niekoho dotovat s nahradnymi dielmi a zase chodit na aute ako cigan bez list tiez nebudem. veci som uz dokupil ale na auto som ich uz nedal, dam ich do ruky novemu majitelovi...

pritom to auto milujem ale zial nemozem nespavat po nociacha a strazit auto ked chodim do roboty.
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp

PETERE
Auto: E39 530i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 24. Júla 2012, 10:35

Gilotinu na kokotov,odtat ruky,dobre nasolit a jebnut logo m power :evil: Sorry za OT ale to by nasralo kazdeho
ONLY BMW POWER
E39 530i
EX E39 528i
EX E34 525i
EX E28 524td

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných