... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
vjel napísal:Po tom, čo som prišiel o kľúč od svojho BMW X3 3.0SD, rok výroby 2008, som musel dať vymeniť komplet všetky zámky a súvisiacu elektroniku v autorizovanom servise. Ponúkam už použité všetko funkčné diely s jedným kľúčom (vrátane plast. kľúča) na predaj za cca 150 €. Ďalší kľúč si môžete doobjednať od BMW. Ak máte iný názor na cenu alebo záujem o uvedené diely, ozvite sa mi na: vladimir_jelen@novisoft.sk.
airbone napísal:
TO je co za blbost? stacilo objednat novy kluc z BMW k tvojim povodnym zamkom, nie?
TIe veci co ponukas je k tomu aj RJ immobilizeru (ews/cas)?? MOzno by som mal zaujem ak je to aj s tymto.
Lebo ak mas len zamky s klucom a spinacku, ale nemas tu Rj Immo, tak to mozes to hodit do kosa, lebo je to nanic, tzn. neda sa to na nic pouzit.
vjel napísal:
Vymenené to bolo takto komplet, aby sa zamedzilo ukradnutiu vozidla - súčasne boli ukradnuté aj doklady od vozidla a ďalšie zabezpečovacie predmety. Mám vymenenú aj elektroniku. Neviem však poznať, čo to je - na plastovom obale je: ZB EW84.3. Môže poskytnúť aj ďalšie čísla, ale neviem ktoré.