... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Gali6 napísal:Čau Kardenas!
Treba si uvedomiť v prvom rade že E39 je rada ako Audi A6 čiže s týmito vyššími strednými triedami sa začali troška viac hrajkať, môj názor. Ja som postrehol, kamoš má benzínovú E46 a volant sa mi na nej otáčal o trocha lahšie ako na mojej dieslovej E46..
Ked som sedel v Bráchovej služobnej oktávke tak točiť volant tam bola radosť a ked som si sadol k sebe išlo to s tuha. Ja sa tiež zapieram a pritom mam nový servo olej, nič si s toho nerob.. Myslím, že chlapci sa ti vyjadria presnejšie na túto tému, toto je iba môj postreh..
alfi666 napísal:Jazdim aj na Oktavii aj na E46... oktavia je preposilnovana... tocite volantom a nic necitite z cesty... E46 je sportovejsie ladene a tym padom posilovac funguje slabsie
Ked citite cestu, viete ako sa auto sprava a lepsie sa snim znijete - tomu sa hovori radost z jazdy...
Riesenie pre Vas - kupte si Oktavky
alfi666 napísal:Jazdim aj na Oktavii aj na E46... oktavia je preposilnovana... tocite volantom a nic necitite z cesty... E46 je sportovejsie ladene a tym padom posilovac funguje slabsie
Ked citite cestu, viete ako sa auto sprava a lepsie sa snim znijete - tomu sa hovori radost z jazdy...
caliopcar napísal:
Presne môj názor, kolega má firemnú fábiu, a to je tak preposilované, že je až nepríjemné s tým autom jazdiť, nieje cítiť kontakt auta s cestou, slabá spätná väzba, no des, servo v E 46, je super. Pokial ti ide ale až tak ťažko, že sa ti drolí volant, tak asi niečo v poriadku nebude.