ja mam e46 cabrio, a mozem len odporucit. miesta dost, super komfort, ani pri 160 neni nejak extra moc hlucne. strecha je tesna, neni vobec problem ani v zime ani ked prsi. rozmislal som medzi z3 cabrio, z3 coupe, e46 coupe a e46 cabrio.
otestoval som si kazde jedno s nich a mozem povedat tolko: z3 je sportovejsie auto, lepsie to lepi v zakrute a ma to lepsi handling. tich 200-300 kilo rozdiel ku e46 je paradne citit. na druhej strane je to uz trochu "zastarele", je pod plechom vlastne e36ka. aj interier je dost nemoderni. ale inac kraaasne auto. z3 coupe je este ovela krajsie nez z3 cabrio. to auto je uz dnes youngtimer a zevraj coskoro maju zacat stupat ceni. co sa tika motora bral bi som 2,8ku. taha jak svina a papa iba nejakich 9 litrou. 3 liter musi bit brutal v tom malom auticku, bohuzial som nemal moznost otestovat.
co sa tika e46, je to velke a tazke auto, tim padom aj menej sportove a viacej papa. ale mas zas super komfort, velki kufor a odvezu sa aj 4ia.
je tam vela modernej techniki, super podvozok a krasni interier + exterier. a co sa tika karoserie: raz sadnes do cabria a pevnu strechu uz nebudes chciet :) pocit pri slnku a otvorenej streche pri 6000 otackach sa da len velmi tazko opisat

co sa tika motora 2,5ka v coupecku mozno staci, v cabriu podla mna uz nie.
treba sa previezt, potom ti rozhodnutie padne urcite lahsie.