... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
blesk napísal:
na ITR mi nesahaj:-) keby sa chcel pohnut razantne tak to netoci do 3500 ot. tam zivot zacina od 6tis ot:-) vidno ze to nebol nejaky pako co by to tocil do obmedzovaca (9k Ot/min) na mieste

mys_iak napísal:tak tak treba to rozobrat a pretesnitnieje to drahe... tak do 1,5 pol hodky to mas aj skor ked je teplo

Kraken napísal:no akože mne sa zdá akoby to išlo zpod veka ventilov, to tesnenie ti objednajú v hocijakej predajni ND, Elring stoji okolo 20€ a Goetze okolo 25€
 tesnenie bolo bez tych strednych kruhovych tesneni a bolo len ploche, nemalo vobec ten profil, ten co sa zapusta do veka. (prikladam aj nejake obrazky, aby bolo jasne o com tocim). Tak som mu povedal ze to nemozem zobrat. Viete mi niekto povedat ake si mam teda zohnat? popripade nejaku webstranku na objednanie?
  tesnenie bolo bez tych strednych kruhovych tesneni a bolo len ploche, nemalo vobec ten profil, ten co sa zapusta do veka. (prikladam aj nejake obrazky, aby bolo jasne o com tocim). Tak som mu povedal ze to nemozem zobrat. Viete mi niekto povedat ake si mam teda zohnat? popripade nejaku webstranku na objednanie?
Kraken napísal:ja kuknem že ktoré som bral, a nemôže byť tak že chalan sa pomýlil a objednal na motor M50 namiesto M52? lebo sa mi zdá že M50 nemá tú drážku, ale buď som bral komplet sadu elring alebo goetze z Intercars