... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Vlado 530i napísal:X6tku som previezol do Bayern Partner, po niekoľkých mesiacoch diagnostikovania a výmene riadiacej jednotky motora mi dnes oznámili, že motor nedokážu opraviť a ani nevedia zistiť v čom je problém.
Vlado 530i napísal:X6tku som previezol do Bayern Partner, po niekoľkých mesiacoch diagnostikovania a výmene riadiacej jednotky motora mi dnes oznámili, že motor nedokážu opraviť a ani nevedia zistiť v čom je problém.
Peppo napísal:stale sa bavime o aute za 2 200 000 mil skk v zaruke.
blavak1 napísal:Aby si to niekto nevysvetlil zle... Tak 2.2 mil. (2 200 000) slovenských korún.
Peppo napísal:poviem ti tak. Volakedy som mal E92 335i - kupovana nova na Slovensku v MD BAWARIA ZILINA, kupovana koncom roku 2007 za vtedy nekrestanske peniaze.... Viaceri viete ako dopadla, ale to je jedno.
cca po 16 mesiacoch od kupy tiez taka podobna hlaska, na pristrojovke vianocny stromcek, chyba motora, DTC proste svietilo vsetko co mohlo. toto sa prejavovalo vzdy na studeny start. stacilo trikrat po sebe nastartovat a zhasnut a vsetko bolo ok.
Samozrejme auto bolo v zaruke - islo do nemenovaneho servisu. tieto nase autorizovane servisy funguju tak ze pisu mail do nemecka ze halo mame taky a taky problem a oni odpisu riesenie.
Chyba na aute sa prejavovala tak ze auto startovalo na par valcov (v servise zistili ze na 3) cele sa traslo, dymilo a strielalo. fakt zazitok startovat ani nie dvojrocne auto s 80tis km na ulici s rodinnymi domami a so supersprintom vyfukom...
nemcuri odpisali nech vymenia medzi sebou cievky... po dvoch tyzdnoch auto vratili ze je ok. Rano som isiel prenho, nastartovalo v pohode.
Dalsie rano, zasa 3 valce. Auto bolo v servise cca 2 mesiace - furt nieco menili a furt to nepomahalo. vymenili nejake cerpadlo za 1500€ nic. nemcuri odpisovali v intenzite 1 mail za tyzdne....
stale sa bavime o aute za 2 200 000 mil skk v zaruke. po mesiaci naliehania mi dali nahradne auto - teraz sa podrz - SAAB z pozicovne kedze nemali k dispozicii bmw.
Po dvoch mesiacoch a vymene dost suciastok objednali na vlastne naklady cele vstreky - jeden cca 300€ x 6 a bolo po probleme...
fakt mam s tym servisom iba dobre skusenosti ale cele tieto autorizovane servisy funguju tak ze ked je auto v zaruke, musia cez importera pisat do nemecka ze co s tym, nemci im poslu suciastky a oni ich mozu vymenit....
proste zaruka... servis za to proste nemoze o com svedci aj to ze tie vstreky objednali na vlastne triko - ale problem to vyriesilo!!!
kvoli tomu autu bol importer nastupeny v servise 3 krat do tyzdna...
jebat ich do riti.... aj tak to auto ukradli..
Gorgi napísal:Vsetko nove sa j*be j*be a j*be, a to nie len bmw... Darmoteraz ma prednost quantita a nie qualita
voMacK napísal:hej hej..a stare auta drzia a drzia a nepotrebuju ziadny servis ze?