... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
korado
Autor témy
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

E38 750iL výmena volantu

Nedeľa, 15. Júla 2012, 18:44

Mám jednu otázku, kúpil som vyhrievaný volant v dobrom stave ale auto bolo pred FL model (06/1996) a ja mám (09/1998). Je možná výmena volantu, resp. že by som celý stred z môjho (ten diel s konektormi a slimákom) nejakým spôsobom prehodil na ten starší veniec a ten dal do auta? Alebo je lepšia alternatíva rovno prečalúnniť môj pôvodný? Ide mi o to, že keď ho dám prečalúnniť nebude to vyzerať ako originál, a druhá vec, kvôli tomu vyhrievaniu, aby zostalo zachované. Nerád by som keby tam niekto niečo zfušoval. Aby som to zhrnul, z pôvodného volantu čo je v aute by som vybral airbag a multifunkciu + elektroniku čo je vnútri so slimákom a to všetko by som napasoval na starší veniec, ktorý je ale omnoho viac zachovalý. Ak to niekto robil a vyšlo mu to tak by som to skúsil, keď to nie je možné z technického hľadiska budem musieť volant poslať prečalúnniť, ale tomu by som sa v záujme zachovania pôvodného stavu najradšej vyhol...
INSTAGRAM: korado_korado

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní