... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

kamos mal stastie...
 kamos mal stastie... 
											Jannci napísal:no, ked chces znacku s trmi rovnakymi cislami, tak sa musis postavit na DI, a vypocitat si to, aby to na teba vyslo. napr. ked vylezie typek so znackou 319, ta musis byt strnasty v rade. potom vyjde typek pred tebou so znackou 332, ides ty, a vyjdes so znackou 334.
Cize, najlepsie je zavolat bratovi, krstnemu, dedovi, svagrovi, alebo neviem komu, ktor robi na DI, a ten ti tu znacku ktoru potrebujs prinesie domov.
 da sa to uplne v klude
 da sa to uplne v klude 

vanco napísal:SPZ v Bratislavskom kraji vygeneruje pocitac,tak ze nie je mozne aj ked poznas riaditela dopravnej policie aby ti vybavil znacku aku chces!
 fakt ti to generovanie pomoze
  fakt ti to generovanie pomoze  ak chces 3 rovnake cisla je to rovnako vybavitelne ako doteraz, musis mat dobrych kamaratov alebo o nieco viac "vačkovného" nez sa davalo predtym
 ak chces 3 rovnake cisla je to rovnako vybavitelne ako doteraz, musis mat dobrych kamaratov alebo o nieco viac "vačkovného" nez sa davalo predtym

tiez som si to cez neho zistoval, a jeho otec povedal, ze keby sa to dalo tak mi vybavi znacku ale teraz sa uz neda. Ale kazdy system vymyslel clovek a vzdy sa najde niekto kto si najde system ako to obist
 tiez som si to cez neho zistoval, a jeho otec povedal, ze keby sa to dalo tak mi vybavi znacku ale teraz sa uz neda. Ale kazdy system vymyslel clovek a vzdy sa najde niekto kto si najde system ako to obist  je to len otazka casu.
 je to len otazka casu.