... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Re: E60 520d - autoradio odmieta prehravat CD

Utorok, 3. Júla 2012, 21:06

Podla mna by ti mohli pomoct aj tu http://www.fast-forward.sk/

acid
Auto: E60 530i 2004 MT

Sobota, 7. Júla 2012, 09:06

Tak ja som svoj problem vyriesil. Skusil som kupit DVD-R (Verbatim). Tie funguju perfektne, ziadny problem. Predtym som napaloval Sony DVD+R (rozdiel v "+" a "-" = zapis jamiek alebo kopcekov :)) a tie mi 6 zo 7 neslo nacitat.
Dalsia vec, co som zistil a je to velka skoda - iDrive nevie pracovat s celkovym poctom viac ako 256 suborov na DVD. Tie zvysne jednoducho nezobrazi...

usoo
Autor témy
Auto: BMW 520d E60 '06
Kraj: Trnavský

Utorok, 10. Júla 2012, 10:02

acid napísal:
Tak ja som svoj problem vyriesil. Skusil som kupit DVD-R (Verbatim). Tie funguju perfektne, ziadny problem. Predtym som napaloval Sony DVD+R (rozdiel v "+" a "-" = zapis jamiek alebo kopcekov :)) a tie mi 6 zo 7 neslo nacitat.
Dalsia vec, co som zistil a je to velka skoda - iDrive nevie pracovat s celkovym poctom viac ako 256 suborov na DVD. Tie zvysne jednoducho nezobrazi...

no tak toto skusim a uvidim. niektore napalene mi totiz zerie a niektore nie. v tom plusku to moze byt. zda sa mi ze to zere aj JVC. Dam vediet ako to dopadlo. trochu pomohlo aj cistiace CD. nevie niekto inak ako to je s vymenou celeho vnutra autoradia? keby sa to rozobralo myslim ze by stacilo iba nahradit mechaniku a tym padom by som problem vyriesil, to by nemusela byt otazka niekolkych stovak eur a mohol by som tam teoreticky dat radio ktore by citalo aj mp3. ma niekto s niecim podobnym skusenost?

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Utorok, 10. Júla 2012, 14:52

ja som si vcera opravil polomrtve CD53 bussiness... stacilo ho rozobrat a poriadne prepucovat laser jemnou frote utierkou ;) nacitava do jednej sekundy (namiesto 10s) aj na najsmejdnejsie CD ktore mi ine radia nechceli prehrat a hraje ajked jazdim po nerovnostiach bez skakania :)

usoo
Autor témy
Auto: BMW 520d E60 '06
Kraj: Trnavský

Utorok, 10. Júla 2012, 15:22

ice.blade napísal:
ja som si vcera opravil polomrtve CD53 bussiness... stacilo ho rozobrat a poriadne prepucovat laser jemnou frote utierkou ;) nacitava do jednej sekundy (namiesto 10s) aj na najsmejdnejsie CD ktore mi ine radia nechceli prehrat a hraje ajked jazdim po nerovnostiach bez skakania :)

gratulujem :) ak mam byt uplne uprimny na taketo rozobratie by som si zrejme netrufol lebo by som sa bal ze by som to radio uz uplne dokoncil. Ale ak by si bol velmi ochotny a velmi sa nudil tak by sme to mohli niekedy skusit to prepucovat, samozrejme by som ti nic nezostal dlzny :) ake formaty inak tieto autoradia vlastne beru?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný