... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: Rada ohľadom GPS vysielača

Piatok, 6. Júla 2012, 14:32

Le Gend napísal:
Raz tu rusicku vypnu, alebo zoberu k inemu autu a tvoj tracker sa ti ozve... :)
GSM sa neda len tak lahko rusit, signal by vypadol v sirsom okoli. Operatori si na to davaju pozor, hned by poslali niekoho, kto rusicku vystopuje..

gsm nieje lahke rusit ?? mam taku jednu rusicku v praci a v okruhu 20 v jednej miestnosti zrusi vsetky mobily...

a este mi prosim ta povedz ako operator zisti ze je tam zapnuta rusicka ? neboj si myslis ze tym narusis signal celej BTSke ??

haloooo zapni hlavu.

rusicka znemozni telefonu pripojit sa ku sieti a operator o tom nema sajnu a keby aj mal tak na to moze prdiet...

a inak u nas je pouzivanie rusiciek zakazane - omedzovanie ludsky prav...

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Piatok, 6. Júla 2012, 15:07

Peppo napísal:

gsm nieje lahke rusit ?? mam taku jednu rusicku v praci a v okruhu 20 v jednej miestnosti zrusi vsetky mobily...

a este mi prosim ta povedz ako operator zisti ze je tam zapnuta rusicka ? neboj si myslis ze tym narusis signal celej BTSke ??

haloooo zapni hlavu.

rusicka znemozni telefonu pripojit sa ku sieti a operator o tom nema sajnu a keby aj mal tak na to moze prdiet...

V miestnosti to nie je taký problém zarušiť, zvyčajne v budovách je o niečo slabšia intenzita signálu než vonku. Kolega pôvodne to chcel dať na loď. Predpokladám že to chce využiť keď bude na vode.

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Piatok, 6. Júla 2012, 17:37

jak ze ako zisti operator ze tam je rusicka ? :D :D no ved ked ma auto 24h signal a zrazu signal zmizne prestane lebo je ruseny tak mu to tam hned ukaze a tebe na mobile tiez ze daky problem tam je ze strata signalu.

minco
Autor témy
Auto: BMW E46 330ci

Piatok, 6. Júla 2012, 20:59

Inak s tými tajnými vypínačmi :D No motor si budem brať so sebou, tam ide hlavne o to, aby neprišiel valník s rukou a neujebal mi to :D

V kovošrote by mi aj bol prostešný tajný vypínač :DDD
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Sobota, 21. Júla 2012, 18:09

Peppo napísal:
haloooo zapni hlavu.

Obmedzovanie ludskych prav ? Radsej zapni hlavu ty. GSM nie je lahke rusit kvoli tomu, ze operatori si svoje pasmo strazia. Kazdu sekundu sa sleduje GSM pasmo, loguje sa cistota signalov. Ak si daleko od BTS a na rusicke nastavis slaby signal, mas sancu, ze si to operator nevsimne, ale blizko BTS (alebo pocas dlhsieho presunu), kde potrebujes silny signal, zdetekuju ta lahko.
Ak je niekde vypadok, ihned si to operatori idu riesit. Za rusenie rezervovaneho radioveho pasma je poriadna pokuta. Vyslany technik ma v ruke krabicku, ktorou by rusicku dokazal najst. Ak by cez mesto presiel kamion s rusickou, jeho trasa by bola pekne zmapovana v zaznamoch operatorov. Preto rusit GSM nie je lahke - narobi zlodejom viac skody ako uzitku.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných