... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Majec napísal:ten xeramic je super pripravok mam snim dobre skusenosti,tiez mi klepaly zdvihatka,valil sa mi olej s kazdej strany.zatial ju klud a motor si len tak šuška
t-mell napísal:Zdravim... trochu neskoro ale predsa... mam e36 318i 8 ventil... klepe my to stale a tak nahlas ze mam pocit ze my zachvilku ventili vyletia... nemoze my niekto poslat link s navodom ako ich mam vymenit?? a je pravda ze pri vymene hydrostelou musim menit rozvody? dufam ze sa sem nekto pozre.. diky
herri13 napísal:
Ja som mal toto iste pred asi mesiacom, mam motor M40. Dal som vymenit hydrostely (1kus - 10 ecok), ale nastal problem ked sa dalo dole viko. Hlava cela zakarbonovana, vacka vysuchana, vahadla deto. Musel som dat menit vsetko.
Treba dat dole viko hlavy, exzistuje pripravok ktorym zatlacis ventil a pootocis vahadlom a tak sa dostanes k hydrostelu. Kedze tu je vahadlo pod vackou nie nad nou. Vymenis, poskladas zase a ficis.
Ale ak nemas ako zatlacit ventili, musis dat dole vacku, vahadla a az tak to vymenis.
Dakde som aj ja pocul, ze treba vymenit rozvody, mne ich nemenili a fici auto v pohode, to je podla mna len trik servisov ako viac zarobit.
Mne sice skladali aj rozvod.
MILHOUSE napísal:Caute nechcem zakladat novu temu, tak napisem sem problem.
Mne sa toto klepanie prejavuje iba ked startujem - 1-2 sekundy.
Potom je vsetko ok, len ten start je, ako keby som tam zavrel nadrzaneho datla... co vravite na ten xeramic, je to dobra vec, alebo su to vyhodene peniaze?
Zacalo to z nicoho nic. Mam 316i M43. Som pred vymenou oleja, ale tento problem uz mam dlhsie. Chcel by som to potom naliat do cerstveho oleja.
Mate nejake skusenosti, okrem tych dvoch chalanov hore co vravia ze je to dobre?
Diky moc vopred
fafa111 napísal:
Keď len 1-2 sekundy po štarte, tak to je zanedbatelné, keď sa hovorí, že cvaká hydroštel, tak ten myslím cvaká stále. Môžeš to točiť a nikdy neprestane.
Tebe len stečie olej a pri naštartovaní sa naplní, to je celé.
Keď som kúpil auto, tak mi to tak cvakalo, ľudia na chodníku odskakovali, keď so šiel okolo, mysleli si že je to diesel pred smrťou. Po výmene oleja všetko stíchlo.