... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

dodo.036
Auto: 330i E46
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 23:06

Ale jasné že keď máš niečo v riti tak ti to neopraví,ale keď sú napríklad zalepené krúžky,alebo nejaká mikrovola na ložisku tak to poteší že to problém vyrieši :D Mne to pomohlo.
BMW 320i E36. M52

ViloE36

Piatok, 19. Decembra 2008, 16:12

Ja mam tiež 1.8i M40 a klepem tiež občas, hlavne ked je už starši olej, keby som mal menit tie zdvihatka radšej tam hodim 1.8is motor :P
BMW E39 528i Touring 142 Kw Ex
BMW E36 318i približovadlo Ex 83 Kw
Renault Megane 1.6i - EX-smrt v zákrute,:D 55 Kw

Užívateľov profilový obrázok
Rimi
Auto: Citroen C4 WRC

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 22:42

kde v BA ste to dali robit rad by som to nechal niekomu pozret este raz ;)
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

Majec
Auto: E36 318is
Kraj: Žilinský

Pondelok, 22. Decembra 2008, 05:58

ten xeramic je super pripravok mam snim dobre skusenosti,tiez mi klepaly zdvihatka,valil sa mi olej s kazdej strany.zatial ju klud a motor si len tak šuška

Bawo316i

Pondelok, 22. Decembra 2008, 12:30

aj ja by som s tym potreboval nieco spravit,myslim ze mne tam zacina klepkat aj lozisko na kluke no niesom si isty.na aute nabeham slusne kilometre a citim ze uz snim treba nieco robit.mam ho rok cca 60 000km som nabehal a valim do neho benzin ked treba vymena oleja ale inac nic.ked som ho kupil dalo tachometrovych 198km/h dnes max 180km/h e36 r.v. 93 316i uz aj 5ka sa tazko radi popripade ,,zratam zuby,, ak ju tam zaradim rychlo. vcera mi odisiel chladic ak by mal neako na moj typ za rozumnu cenu tak ho berem som od tn dakujem za rady a ponuky ja som uz skusal vsalijake pripravky do motorov ale klepanie nic neporiesilo, ten pripravok na X som este neskusal,prajem prijemne sviatky

CR19

Streda, 31. Decembra 2008, 00:45

jak moc akutne je vymeniť klepajuce hydroštely? môže sa niečo viacej pokaziť ked sa nevymenia ? mne to klepanie moc nevadí ale kebyže viem ,že sa može niečo viacej pokaziť tak ich vymením....nevie dakto ako je to vlastne a prip. kolko stojí vymena potrebných dielov na výmenu ? 316i M43 B16 .. Thx vopred za užitočne rady :smile:

SmoWlinkO
Auto: BMW F11 Tour

taaakže

Streda, 7. Januára 2009, 18:02

Majec napísal:
ten xeramic je super pripravok mam snim dobre skusenosti,tiez mi klepaly zdvihatka,valil sa mi olej s kazdej strany.zatial ju klud a motor si len tak šuška

takže mi odporucite na ten dieselovsky zvuk xeramic ci jak sa to vola???
zajimave....
bo ja ked som bol po auto prvy krat a ho nastartovali ta som sa spytal ci to diesel... :D

t-mell
Auto: bmw 318i e46
Kraj: Zahraničie

Re: E36 - Neprijemny klepot

Streda, 15. Júna 2011, 09:35

Zdravim... trochu neskoro ale predsa... mam e36 318i 8 ventil... klepe my to stale a tak nahlas ze mam pocit ze my zachvilku ventili vyletia... nemoze my niekto poslat link s navodom ako ich mam vymenit?? a je pravda ze pri vymene hydrostelou musim menit rozvody? dufam ze sa sem nekto pozre.. diky

MILHOUSE
Auto: E36 316i compact

Utorok, 3. Júla 2012, 08:28

Caute nechcem zakladat novu temu, tak napisem sem problem.
Mne sa toto klepanie prejavuje iba ked startujem - 1-2 sekundy.
Potom je vsetko ok, len ten start je, ako keby som tam zavrel nadrzaneho datla :D ... co vravite na ten xeramic, je to dobra vec, alebo su to vyhodene peniaze?
Zacalo to z nicoho nic. Mam 316i M43. Som pred vymenou oleja, ale tento problem uz mam dlhsie. Chcel by som to potom naliat do cerstveho oleja.
Mate nejake skusenosti, okrem tych dvoch chalanov hore co vravia ze je to dobre?

Diky moc vopred

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 3. Júla 2012, 08:39

t-mell napísal:
Zdravim... trochu neskoro ale predsa... mam e36 318i 8 ventil... klepe my to stale a tak nahlas ze mam pocit ze my zachvilku ventili vyletia... nemoze my niekto poslat link s navodom ako ich mam vymenit?? a je pravda ze pri vymene hydrostelou musim menit rozvody? dufam ze sa sem nekto pozre.. diky

Ja som mal toto iste pred asi mesiacom, mam motor M40. Dal som vymenit hydrostely (1kus - 10 ecok), ale nastal problem ked sa dalo dole viko. Hlava cela zakarbonovana, vacka vysuchana, vahadla deto. Musel som dat menit vsetko.
Treba dat dole viko hlavy, exzistuje pripravok ktorym zatlacis ventil a pootocis vahadlom a tak sa dostanes k hydrostelu. Kedze tu je vahadlo pod vackou nie nad nou. Vymenis, poskladas zase a ficis.
Ale ak nemas ako zatlacit ventili, musis dat dole vacku, vahadla a az tak to vymenis.
Dakde som aj ja pocul, ze treba vymenit rozvody, mne ich nemenili a fici auto v pohode, to je podla mna len trik servisov ako viac zarobit.
Mne sice skladali aj rozvod.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

MILHOUSE

Utorok, 3. Júla 2012, 09:15

herri13 napísal:

Ja som mal toto iste pred asi mesiacom, mam motor M40. Dal som vymenit hydrostely (1kus - 10 ecok), ale nastal problem ked sa dalo dole viko. Hlava cela zakarbonovana, vacka vysuchana, vahadla deto. Musel som dat menit vsetko.
Treba dat dole viko hlavy, exzistuje pripravok ktorym zatlacis ventil a pootocis vahadlom a tak sa dostanes k hydrostelu. Kedze tu je vahadlo pod vackou nie nad nou. Vymenis, poskladas zase a ficis.
Ale ak nemas ako zatlacit ventili, musis dat dole vacku, vahadla a az tak to vymenis.
Dakde som aj ja pocul, ze treba vymenit rozvody, mne ich nemenili a fici auto v pohode, to je podla mna len trik servisov ako viac zarobit.
Mne sice skladali aj rozvod.

takze myslis ze to budu hydrostely?

aj ked to robi iba pri starte? pocas jazdy som to este ani raz nezapocul...

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Utorok, 3. Júla 2012, 09:56

MILHOUSE napísal:
Caute nechcem zakladat novu temu, tak napisem sem problem.
Mne sa toto klepanie prejavuje iba ked startujem - 1-2 sekundy.
Potom je vsetko ok, len ten start je, ako keby som tam zavrel nadrzaneho datla :D ... co vravite na ten xeramic, je to dobra vec, alebo su to vyhodene peniaze?
Zacalo to z nicoho nic. Mam 316i M43. Som pred vymenou oleja, ale tento problem uz mam dlhsie. Chcel by som to potom naliat do cerstveho oleja.
Mate nejake skusenosti, okrem tych dvoch chalanov hore co vravia ze je to dobre?

Diky moc vopred

Keď len 1-2 sekundy po štarte, tak to je zanedbatelné, keď sa hovorí, že cvaká hydroštel, tak ten myslím cvaká stále. Môžeš to točiť a nikdy neprestane.

Tebe len stečie olej a pri naštartovaní sa naplní, to je celé.

Keď som kúpil auto, tak mi to tak cvakalo, ľudia na chodníku odskakovali, keď so šiel okolo, mysleli si že je to diesel pred smrťou. Po výmene oleja všetko stíchlo.

MILHOUSE

Utorok, 3. Júla 2012, 10:23

fafa111 napísal:

Keď len 1-2 sekundy po štarte, tak to je zanedbatelné, keď sa hovorí, že cvaká hydroštel, tak ten myslím cvaká stále. Môžeš to točiť a nikdy neprestane.

Tebe len stečie olej a pri naštartovaní sa naplní, to je celé.

Keď som kúpil auto, tak mi to tak cvakalo, ľudia na chodníku odskakovali, keď so šiel okolo, mysleli si že je to diesel pred smrťou. Po výmene oleja všetko stíchlo.

:lol: kokos ze ludia odskakovali, ale ten moj sa tomu tiez takto blizi...mne ani ta vymena naposledy nepomohla, iba na chvilku...ja neviem mozno by som mohol skusit ten xeramic...ked nic nepomoze tak sa budem tvarit ze mam diesel :D

bjukemen
Kraj: Banskobystrický

Streda, 4. Júla 2012, 22:44

tu mas zivy priklad ze o motor sa nikto nestaral je plny bordelu a potom hyrda takto dopadnu..inak do motorov ktore maju hydrostely sa nesmu davat pripavky typu MOS2-molyka a podone kraviny pretoze casom sa zadru uplne..zodrate hyrda ziadny olej ani sarovna masticka neopraví

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 4 neregistrovaní